Sosyal Medya

Güncel

Sandık görevlileri kavga etti

Kocaeli'de AK Parti ve HDP'li sandık görevlileri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Kırklareli'de ise sandık görevlisi ile tartışan HDP İl Başkanı Feyaz Şahin gözaltına alındı.



Kocaeli Darıca'daki Servet Yalçın Ortaokulu'nda engelli bir seçmenin oy kullanmasına yardım eden AK Parti ve HDP'li sandık görevlileri arasında tartışma çıktı. 

NTV'nin haberine göre; Tartışmanın büyüyerek okul önünde devam etmesi üzerine okula polis ekipleri gitti.. Polis, partilileri biber gazı ile dağıttı. Kavgada 2 kiÅŸi yaralandı, 2 kiÅŸi de biber gazından etkilendi. Kavganın ardından okula giden parti yetkilileri saÄŸduyu çaÄŸrısı yaptı. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduÄŸu öÄŸrenildi. 

Kırklareli'de ise HDP Ä°l BaÅŸkanı Feyaz Åžahin ile Kırklareli Üniversitesi öÄŸrenci kültür derneÄŸi yönetim kurulu üyesi Adnan Kurt oy kullanmak için Ahmet Yener Ä°lköÄŸretim Okulu'na gitti. Ä°ddiaya göre Åžahin ve Kurt, görevliye müÅŸahit kartlarını göstermek istemeyince tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri Åžahin ve Kurt'u ''seçim kanunu'na muhalefet ettiÄŸi ve görevli memura mukavemet gösterdiÄŸi" iddiasıyla gözaltına aldı. Ä°kili emniyetteki iÅŸlemlerin ardından serbest kaldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.