Sosyal Medya

Güncel

IŞİD'den 1 Kasım seçimlerine boykot çağrısı

IŞİD, Türkiye'de yarın yapılacak seçimleri boykot edin çağrısında bulundu...



IŞİD, yayınladığı bir video ile yarın Türkiye'de yapılacak genel seçimler için Türk halkına boykot çaÄŸrısı yaptı. ÇaÄŸrıda seçimlerin kafirlerin iÅŸi olduÄŸunu öne sürülerek “Kanun koymak sadece Allah'ın iÅŸidir” dendi.
 
Ajansların haberine göre, Boykot çaÄŸrısını Türkiye'den IŞİD'e katılan ve nüfusa Bursa'dan kayıtlı  olan Fatih Acıpayam yaptı. Acıpayam, geçtiÄŸimiz aÄŸustos ayında Türkiye'yi ve CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ı hedef alan bir videoda da  tehditler savurmuÅŸtu.

'DEMOKRASÄ° DÄ°YE ADLANDIRILAN YENÄ° DÄ°N'

Acıpayam, örgütün internet sitesinde yer alan videoda, ÅŸunları söyledi:

“Ey Türkiye halkı, 1 Kasım seçimlerinden uzak durun. Seçilecek vekiller Allah'ın kanunlarını hiçe sayarak kendi kanunlarını koyacaklar. Oy verdiÄŸiniz milletvekilleri Allah'ın kanunlarını yasaklıyor ve serbest olmayan kanunları, içkiyi, zinayı, faizi serbest kılıyor. Kanun koymak Allah'a sadece aittir.  Ey Türkiye halkı, sizin oy verdiÄŸiniz milletvekilleri sizi demokrasi adı diye adlandıran yeni bir dine sokmakta. Milletvekillerin yasaklarına deÄŸil Allah'ın yasaklarına boyun eÄŸin. Sizi Ä°slam'ın kurallarına davet ediyoruz. Sizi beÅŸeri kanunları reddetmeye,  taÄŸutları tekfir etmeye çağırıyoruz.  Yöneticileriniz sadece Ä°slam'ın hükümlerini kılana kadar onlarla mücadele edin.”

'SÄ°ZÄ°N KANUN BELÄ°RLEME HAKKINIZ YOK'

IŞİD militanı siyasilere de çaÄŸrıda bulunarak “Sizin kanun belirleme hakkınız yoktur. Hırsızın elini kesin. Zinayı ve içkiyi yasaklayın. Haksız yere adam öldüreni kısas yapın. Ä°badet edilen türbeleri yıkın” dedi.

BaÅŸbakan Ahmet DavutoÄŸlu, CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, MHP lideri Devlet Bahçeli ve HDP EÅŸ BaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ'a da seslenen IŞİD militanı,  “Sizi alemlerin rabbinin kulluÄŸuna davet ediyoruz. Ä°nsanları kendinize kul yapmaktan vazgeçin. Her biriniz birer firavun ve nemrutsunuz. Allah sizi helak edecektir. Zaman varken ve yolda yakınken gelin tövbe edin. Allah'ın yasaları dışında baÅŸka yasa kabul etmeyin” ifadelerini kullandı.

IŞİD'E KATILIM ÇAÄžRISI YAPILDI

Acıbayam, “Ey Müslümanlar Ä°slam'la yönetilen bir devlet, hilafet ve halife istiyorsanız hepinizi hilafet topraklarına davet ediyoruz” sözleriyle IŞİD'e katılma çaÄŸrısı yaptı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.