Sosyal Medya

Güncel

Paralel yapı ihanette sınır tanımıyor

PKK ve KCK’ya MİT görevlilerinin listesini vererek infaz edilmesine sebep olan paralel yapı ihanette sınır tanımıyor. Yapının sosyal medya tetikçisi Fuat Avni, ‘Ak hırsızlar Listesi’ adı altında AK Parti’nin sandık görevlilerini PKK’ya hedef gösterdi.



GeçmiÅŸte, GüneydoÄŸu’da görev yapan istihbarat görevlilerinin listesini PKK’ya ve KCK’ya vererek görevlilerin infaz edilmelerine sebep olan Paralel Yapı’nın sosyal medyadaki köstebeÄŸi Fuat Avni, ihanetlerine bir yenisini daha ekledi. Paralel Yapı, Fuat Avni vasıtasıyla ‘Ak Hırsızlar Listesi’ adı altında AK Parti’nin sandık görevlilerini terör örgütüne hedef gösterdi. Paralel yapı, HDP’nin barajı aÅŸabilmesi için AK Parti’nin sandık görevlilerini PKK eliyle korkutarak oy hırsızlığı yapmaya çalıştığı ileri sürülüyor.

HER ÅžEY, HDP DAHA RAHAT HÄ°LE YAPSIN DÄ°YE

Her seferinde CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’a ve AK Parti’ye saldırmayı alışkanlık haline getiren Fuat Avni adlı “Twitter köstebeÄŸi” devletin gizli bilgilerini deÅŸifre etmeye devam ediyor. Seçimlere bir gün kala AK Parti’nin sandık görevlilerinin listesini yayınlayarak, sandık görevlilerini terör örgütü PKK’nın hedefi haline getirdi. PKK aracılığıyla AK Partili sandık temsilcilerinin görevlerini engellemeyi amaçlayan FETÖ, 7 Haziran’daki gibi HDP’lilerin sandıkta rahatça hile yapabilmesi için elinden geleni yapıyor.

OY ÇALDIÄžI TESCÄ°LLENEN HDP’LÄ°LERE GIKINI ÇIKARMADI

7 Haziran öncesinde de AK Parti’nin sandık görevlilerinin listesini yayınlayan paralel kuklası Fuat Avni, HDP’nin oy çalmasına olanak saÄŸlamış, HDP’liler ise bu durumu yalanlamamışlardı. GüneydoÄŸu Anadolu Bölgesi’nde oy çalan HDP olmasına raÄŸmen; Fuat Avni, oyları AK Parti’nin çaldığı iftirasını atmıştı. Gazete ve televizyonlarına kayyum atanması sonucu sesleri kesilen FETÖ medyasının ihanetlerine devam edemediÄŸini söyleyen devlet içindeki önemli bir kurumun yöneticisi, örgütün seçimlerde sosyal medya hesapları üzerinden kara propaganda yapacağını belirtti.

PARALEL Ä°HANET ONLARCA CAN ALDI

CIA ve MOSSAD’ın sözcüsü gibi hareket eden Fuat Avni, seçimlerden önce ülkede kargaÅŸa ve kaos çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Paralelcilerin, PKK’ya bilgi sızdırarak örgüte yapılacak operasyonları daha önceden haber vererek terör örgütü üyelerinin hayatlarını kurtardıkları ortaya çıkmıştı. Son olarak DoÄŸu ve GüneydoÄŸu’da görev yapan istihbarat görevlilerinin gizli kalması gereken isimlerinin listesini militanları aracılığıyla PKK ve KCK’ya sızdıran FETÖ, onlarca devlet görevlisinin infaz edilmesine sebep olmuÅŸtu.

Ä°ÅžTE O PAYLAÅžIM;

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.