Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli, TRT Mikrofonunu Görünce Kaldırılmasını İstedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'de konuşma yapacağı masada TRT mikrofonunu görünce "Kaldırın şu TRT'nin mikrofonunu." dedi.



MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye'de konuÅŸma yapacağı masada TRT mikrofonunu görünce "Kaldırın ÅŸu TRT'nin mikrofonunu." dedi.

Bahçeli, TRT Mikrofonunu Görünce Kaldırılmasını İstedi

MHP Gnel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'de gaziler ve ÅŸehit aileleriyle bir araya geldi. Bahçeli onların sorunlarını ve isteklerini dinledi. KonuÅŸma yapacağı masanın üzerinde TRT mikrofonunu gören Bahçeli, "Kaldırın ÅŸu TRT'nin mikrofonunu." diyerek tepki gösterdi.

"SANA YARDIMCI OLACAÄžIM"

Bahçeli'ye Türkiye Harp Malulü Gaziler Åžehit Dul ve Yetimleri DerneÄŸi çalışmaları hakkında bilgi veren derneÄŸin Åžube BaÅŸkanı DurmuÅŸ Öksüz, son zamanlarda artan terör olaylarında Osmaniyeli 10 güvenlik görevlisinin ÅŸehit olduÄŸunu hatırlattı.Öksüz ayrıca, dernek çalışmaları sırasında bir otobüse ihtiyaç duyduklarını kaydederek bu konuda Bahçeli'den destek istedi. Devlet Bahçeli de "Bu konuda sana yardımcı olacağım, ben halledeceÄŸim bunu" dedi.

"KALDIRIN ÅžU TRT'NÄ°N MÄ°KROFONUNU"

Devlet Bahçeli daha sonra ziyaretle ilgili bir deÄŸerlendirme yapacağı sırada masaya bırakılan kanal ve haber ajanslarının mikrofonları arasında TRT'nin mikrofonunu görünce "Kaldırın ÅŸu TRT'nin mikrofonunu" diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine TRT muhabiri mikrofonu alarak dışarı çıktı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.