Sosyal Medya

Güncel

Kılıçdaroğlu seçime Mustafa Kemal'i de karıştırdı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de yaptığı konuşmada vatandaşlara ‘Mustafa Kemal’i düşünerek sandığa gidin’ diyerek siyasetini farklı bir alana taşıdı.



1 Kasım genel seçimleri için çalışmalarına devam eden CHP Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu, Ä°zmir'de partililerle bir araya geldi.

Gündeme iliÅŸkin deÄŸerlendirmelerde bulunan KılıçdaroÄŸlu, vatandaÅŸların mutlaka sandığa giderek oy kullanmasını istedi.

'MUSTAFA KEMAL'Ä° DÜÅžÜNÜN'

Ä°zmirlilere "Bakın Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü düÅŸünün. Kuvayi Milliye'nin yatağıdır buralar, efelerin, halktan yana olanların yatağıdır buralar" diye seslenen CHP Lideri, vatandaÅŸları bir kiÅŸiyi ikna ederek oy vermeye gitmesi gerektiÄŸini söyledi.

BİR KİŞİYİ İKNA EDEREK SANDIĞA GİDİN

KılıçdaroÄŸlu ÅŸunları söyledi;

"Geçen seçimlerde sandığa gitmemiÅŸ, oy vermemiÅŸ veya baÅŸka bir partiye oy vermiÅŸ bir vatandaşımızı ikna edeceksiniz. Diyeceksiniz ki 'Türkiye bir ateÅŸ çemberinden geçiyor. Bu ülkede sen huzur istiyorsan gel beraber sandığı gidelim'. Arkadaşınıza, dostunuza, akrabanıza telefon edin, sandığa gitmesini, oy kullanmasını isteyin. Dolayısıyla, çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakmak zorundayız. Bakın Cumhuriyeti kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü düÅŸünün. Kuvayi Milliye'nin yatağıdır buralar, efelerin, halktan yana olanların yatağıdır buralar. Binlerce çocuk yataÄŸa aç gidiyor, yazık günah."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.