Sosyal Medya

Güncel

Arınç'tan seçim öncesi 'arıza' benzetmesi

ski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 7 Haziran seçimlerine ilişkin, '4-5 ay evvel bir arıza oldu. O arızadan herkes derslerini aldı.' dedi



Arınç, trafik kazasında yaralanan iÅŸ adamı Ä°smail Akçura'yı, tedavi gördüÄŸü Turgutlu Devlet Hastanesinde ziyaret etti. 

YiÄŸitler Mahallesi'nde bir aileye taziye ziyaretinde bulunan Arınç, daha sonra Ensar Vakfı Turgutlu Åžubesi'ni ziyaret etti. 

Burada konuÅŸan Arınç, herkesin 1 Kasım seçimlerinde ne yapacağını bildiÄŸini, pazar günü 78 milyon için, ülke için güzel, hayırlı bir sonucun olacağını belirtti. 

Arınç, ÅŸöyle konuÅŸtu: 

"Hepimiz mesuliyetimizi biliyoruz, hepimiz yapacaklarımızı, yaptıklarımızı biliyoruz. Allah ÅŸaşırtmasın, yanlışa döndürmesin. Bizi, Cenab-ı Hak vicdanımızla baÅŸ baÅŸa bıraksın. Ä°nÅŸallah en hayırlı kararı verme konusunda Allah milletimize yardım etsin. Ben inanıyorum, hepimiz gördüÄŸümüz, geçirdiÄŸimiz, edindiÄŸimiz tecrübelerle Türkiye'de güçlü bir hükümetin var olmasını arzu ediyoruz. Güçlü bir hükümet, güçlü icraat demektir. Bugüne kadar yaptıklarımızın yarıda kalmaması, devam etmesi lazım. 4-5 ay evvel bir arıza oldu. O arızadan herkes derslerini aldı. Åžimdi daha büyük bir güçle, daha büyük bir kuvvetle inÅŸallah yolumuza devam edeceÄŸiz." 

Arınç ve beraberindekiler daha sonra Altay Mahallesi'nde esnaf ziyaretinde bulundu. Bülent Arınç, bir iÅŸ yerinin önünde otururken yanına getirilen 7 aylık Eylül bebeÄŸi kucağına alarak nazar duası okudu, bazı ev ziyaretlerinde bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.