Sosyal Medya

Güncel

PKK'nın bilinen bütün hedefleri vuruldu

Çözüm Süreci'nin Kobani olaylarından sonra koptuğunu belirten Akdoğan, bu süreçte toplanan istihbarat sayesinde PKK'nın bilinen bütün hedeflerinin vurulduğunu söyledi



BeÅŸir Atalay'dan sonra Çözüm Süreci'nin koordinatörlüÄŸünü üstlenen BaÅŸbakan Yardımcısı Yalçın AkdoÄŸan, PKK'nın bilinen bütün hedeflerinin vurulduÄŸunu söyledi. Çözüm Süreci'nin Kobani olaylarından sonra koptuÄŸunu belirten AkdoÄŸan, devletin Çözüm Süreci sırasında uyumadığını gereken bütün istihbari faaliyetlerini devam ettirdiÄŸini ifade etti.

AkdoÄŸan, Çözüm Süreci'nin Kobani olaylarından sonra koptuÄŸuna iÅŸaret ederek, ÅŸöyle konuÅŸtu: Bununla ilgili 'Devlet uyuyor muydu?' gibi birtakım eleÅŸtiriler geliyor. Devlet bunun üzerine iç güvenlik paketini çıkardı, ilave birtakım tedbirler geliÅŸtirdi. Devlet hiçbir zaman uyumadı ve bunun gereÄŸini de bugün yapıyor. Bakın Kuzey Irak'ta PKK'nın bilinen bütün hedefleri vuruldu. Yani gidip dağı taşı bombalama deÄŸil. Güdümlü füzelerle, doÄŸrudan nokta atışlarla bu hedefler imha edildi ve örgüt, bizim o hedefleri bildiÄŸimizi bilmiyordu. Ama hepsi vuruldu. Niye, devlet uyumuyor çünkü, istihbarat topluyor, kim nerede ne yapıyor, nereye mevzi kurdular, nereyi mühimmat deposu yaptılar... Devlet uyumadığını gösterdi."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.