Sosyal Medya

Güncel

Metrobüs yolunda kaza: 5 ölü

Kadıköy'de metrobüs ve bir aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, biri ağır 5 kişi de yaralandı



Ä°stanbul Kadıköy'de meydana gelen trafik kazasında 5 kiÅŸi öldü, 5 kiÅŸi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, metrobüs yoluna giren 34 FY 5501 plakalı otomobil ile ErdoÄŸan Kalender yönetimindeki 34 TR 6182 plakalı metrobüs Fikirtepe durağı yakınında kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, araçta bulunan 6 kiÅŸi ağır, metrobüs sürücüsü ErdoÄŸan Kalen ile yolculardan 3 kiÅŸi hafif yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen saÄŸlık ekipleri, otomobildeki 6, metrobüsteki 4 yaralıyı olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından HaydarpaÅŸa EÄŸitim ve AraÅŸtırma ile Medeniyet Üniversitesi Göztepe EÄŸitim ve AraÅŸtırma hastanelerine kaldırdı.

Kazada otomobilde bulunan 3'ü erkek 2'si kadın 5 kiÅŸi müdahaleye raÄŸmen kurtarılamadı. Metrobüs sürücüsü ErdoÄŸan Kalender, ve 3 yolcunun hafif yaralı olduÄŸu öÄŸrenildi. Ölenlerden 2'sinin isimlerinin Talha Uzun ve Hüseyin Yıldırım olduÄŸu bildirildi.

Bu arada, otomobilin sürücüsünün, trafik ekibinin alkol kontrolünden kaçmak için SöÄŸütlüçeÅŸme durağından metrobüs yoluna girdiÄŸi iddia edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.