Sosyal Medya

Güncel

İstanbul'da faciadan dönüldü

İstanbul facianın eşiğinden döndü. Ataköy'de sıvılaştırılmış doğalgaz taşıyan tanker altgeçide sıkıştı. İtfaiye, araçtaki gazın patlamaması için yoğun çaba sarf etti.



Ataköy 9. Kısım'da, sıvılaÅŸtırılmış doÄŸalgaz yüklü tanker altgeçide sıkıştı. 31 KLJ 85 plakalı, sıvılaÅŸtırılmış doÄŸalgaz (LNG) yüklü tanker limana gitmek üzere yola çıktı. Ataköy'den sahil yoluna dönmek için havaalanı kavÅŸağını kullanmayan tanker sürücüsü, en fazla 3,5 metre yüksekliÄŸe sahip araçların geçebileceÄŸi altgeçitten geçmek istedi. Ancak 3,5 metreden yüksek olan tanker altgeçide sıkıştı. Aracı sıkıştığı yerden çıkaramayan tanker sürücüsü, itfaiyeden ve polisten yardım istedi.

Ä°tfaiye alev ihtimaline karşı köpük sıktı

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, sıvılaÅŸtırılmış doÄŸalgaz yüklü tankerin alev alma ihtimaline karşı köpük sıktı. Daha sonra aracın lastik havası indirilerek geri çıkması saÄŸlandı. Olay sırasında altgeçitte küçük çaplı hasar meydana geldi.

Polis ve belediye ekiplerinin kontrolünde yaklaşık 100 metre geriye doÄŸru çekilen tanker, daha sonra sahil yoluna doÄŸru devam etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.