Sosyal Medya

Güncel

Müslümanları DAEŞ üzerinden vuruyorlar

Terör Örgütü DAEŞ’i bahane eden provokatörler, Müslümanlara zarar vermeye devam ediyor.



Bunun son örneÄŸi Ä°stanbul Sancaktep’de yaÅŸandı. PKK-HDP’li çetelerin geçtiÄŸimiz günlerde Ahmet Işılga’yı“DaeÅŸ’e destek veriyor”iddiasıyla darp ettiÄŸi ortaya çıktı. Ahmet Işılga, yaÅŸadığı o dehÅŸet anlarını Akit’e anlattı. 

PROVOKATÖR ORTAMI GERDÄ° 

PKK-HDP’li çetelerin linç giriÅŸiminden zor kurtulan Ahmet Işılga, “Gençlerimiz uyuÅŸturucu baÅŸta olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzak durması için haftada tek gün bir pastanede seminer veriyorum. Okulların açılması münasebetiyle Alak Suresi’nden ‘Yaradan Rabbinin adıyla oku!’ ayeti hakkında konuÅŸmalar yapıyordum. PKK-HDP’li olduÄŸunu öÄŸrendiÄŸim bir kiÅŸi, ‘Burası cami mi? Ne yapıyorsunuz burada?’ ÅŸeklinde ifadeler kullanarak saldırıda bulundu. ‘Burası DAEÅž yuvası deÄŸil!’ sloganları atarak ortamı iyice germek istediler” dedi. 

Işılga, “O anda bize ‘DAEÅž iftirası atıyorlar’ dedim ve olayın farkına vardım. Sözlü savunmaya geçerek, ‘DAEÅž’in bir terör örgütü olduÄŸunu, Ä°slamı kullandığını ve lanetlediÄŸimi, Ä°slam dışı olan PKK neyse, Ä°slam dışı olan DAEÅž’in de aynı olduÄŸunu ifade ettim. Ancak aralarında bulunan 3-5 provokatör ise sürekli ortamı germek için sözlü tacizine devam etti. Gençlerle beraber oradan uzaklaÅŸmak istedim. Tam o esnada beni merdivenlere doÄŸru iteklediler ve geçmeme engel oluÅŸturarak saldırı giriÅŸimlerinde bulundular. Olay yerinden uzaklaÅŸtıktan sonra yüzlerini ve plakalarını gizleyen araçlardaki kiÅŸiler, bize yaklaşık 15 metre kala havaya 3-5 el ateÅŸ açtı. Ne olduÄŸunu anlayamadık” ifadelerini kullandı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.