Sosyal Medya

Güncel

Cumhuriyet ve Sözcü'den Erdoğan'a özür!

Cumhuriyet ve Sözcü Gazetesi, tekzip yayınlayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi...



Cumhuriyet Gazetesi yazarı Özgür Mumcu ve Sözcü Gazetesi yazarı Emin ÇölaÅŸan'ın CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'a yönelik hakaret sözlerini bugün kendi köÅŸe yazılarından tekzip yayınlayarak özür diledi.

Sözcü gazetesinden Emin ÇölaÅŸan ve Cumhuriyet gazetesinden de Özgür Mumcu bugünkü köÅŸelerinde daha önceki yazılarında CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a hakaret ettikleri gerekçesiyle tekzip yayınladı.

Halk tarafından seçilmiÅŸ olan ilk CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan hakkınd iftira ve ithamlara ara vermeden devem eden Cumhuriyet ve Sözcü gazetesi özür dilemek zorunda kaldı.

Sözcü gaztesinin tekzibi internet adreslerinde yayınlamamaları sosyal medyada tepki topladı.

SÖZCÜ YAZARI BEKÄ°R COÅžKUN'DAN ERDOÄžAN VE SEÇMENE AÄžIR HAKARET

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın avukatının Cumhuriyet ve Sözcü gazetelerinde yayınlanan tekzipte ÅŸu ifadelere yer verildi;

BU Ä°FTÄ°RAFLARIN HEDEFÄ°...

Özellikle Müvekkilime karşı yürütülen kirli savaÅŸta her yolu meÅŸru sayan, yalan ve iftirada birbiri ile yarışan sözde gazetelerin bu iddiaları, yürüttükleri psikolojik savaşın bir parçasıdır. 

Müvekkilimi yıpratmaya yönelik mezkûr asılsız, haksız ve gerçek dışı itham ve iddialar tamamen kasıtlı ve su-i maksatlıdır. Bu paylaşımlarla Müvekkilim toplumun kin ve nefret duygularına maruz bırakılmak istenmektedir. 

Hukuk, basın ahlakı ve vicdanın olmadığı bu iftiranın hedefi herkesçe malumdur. Müvekkillerime karşı yayınlanan bu kin ve nefret yazısının arka planındaki kirli düÅŸünceleri ve hesapları kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.