Sosyal Medya

Güncel

81 ilde canlı bomba alarmı

IŞİD üyesi oldukları ve sansasyonel bir eylem için Suriye’den giriş yaptıkları belirlenen 1’i yabancı 4 şüphelinin yakalanması için tüm il ve ilçe emniyet müdürlükleri harekete geçti.



Emniyet ve istihbarat birimleri, IŞİD üyesi 1’i yabancı 4 kiÅŸinin sansasyonel bir eylem için kısa  süre önce Suriye’den Türkiye'ye giriÅŸ yaptıklarını tespit etti. 

 Türkiye’de uçak veya gemi kaçırmak ya da bir miting alanında eylem  gerçekleÅŸtirmek üzere talimat aldıkları kaydedilen teröristlerden 3’ünün “Dokumacılar” olarak bilinen ve hakkında soruÅŸturma açılan gruba baÄŸlı oldukları belirtildi.

Milliyet'in haberine göre yakalanmamak için sahte kimlik kullanan militanların fotoÄŸrafları, kimlik ve sahte kimlik bilgileri basınla paylaşıldı.

1993 adıyaman doÄŸumlu Ömer Deniz D.’nin Emre Kaya adına, 1983 Adana YüreÄŸir doÄŸumlu SavaÅŸ Y.’nin Hamza Tonbak adına, 1995 Adıyaman doÄŸumlu Muhammet Zana A.’nın Murat Özalp adına ve 1995 Kazakistan doÄŸumlu kadın militan Walentina S.’nin, Yıldız Bozkurt adına sahte kimlik taşıdıkları belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.