Sosyal Medya

Güncel

İstanbul için aşırı yağış ve sel uyarısı

İstanbul Valiliği bugün ve yarın devam edecek yağışlar için sel uyarısı yaptı



Ä°stanbul ValiliÄŸi, ÅŸiddetli yağışla birlikte su baskınları gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olması konusunda vatandaÅŸları uyardı. Yağışların bugün ve cuma günü de yer yer ÅŸiddetli ve çok ÅŸiddetli devam edeceÄŸi belirtildi.

Meteoroloji Bölge MüdürlüÄŸü'nden yapılan yağış uyarılarına iliÅŸkin Ä°stanbul ValiliÄŸi'nden de yazılı bir açıklama yapıldı. 

Açıklamada, "Meteoroloji Bölge MüdürlüÄŸü'nden bildirilen hava tahmin raporunda; ilimizde bugün (dün) baÅŸlayan yağışların 22.10.2015 PerÅŸembe günü (bugün) ile 23.10.2015 Cuma günü de yer yer ÅŸiddetli ve çok ÅŸiddetli olacağı tahmin edilmektedir. Kuvvetli ve ÅŸiddetli yağışların olumsuz etkilerine karşı ilgili kamu kurum ve kuruluÅŸları gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarılmış olup, halkımızın ÅŸiddetli yağışlar sebebiyle meydana gelebilecek ani su baskınları gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olması gerekmektedir" denildi. 

Açıklamada ayrıca, vatandaÅŸların ihtiyaç halinde Ä°stanbul ValiliÄŸi Ä°l Afet ve Acil Durum MüdürlüÄŸü'nün (Ä°stanbul AFAD) 0212 455 70 00 ile BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AKOM) 0212 444 25 66 telefon numaralarını arayabileceÄŸi aktarıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.