Sosyal Medya

Güncel

Kadıköy'de polisin evine bombalı tuzak

İstanbul Kadıköy'de bir polis memurunun evinin önüne bırakılan şüpheli paketten bomba çıktı.



Ä°hbar üzerine olay yerine gelen bomba imha ekipleri basınç etkili ve parça tesirli plastik patlayıcı C4 bombayı etkisiz hale getirdi.

Habertürk'ten Nihat UludaÄŸ'ın haberine göre, Kadıköy Fikirtepe'deki bir binadaki evin kapısında kablo düzenekli ÅŸüpheli bir paket olduÄŸu ihbarı yapıldı. Hemen harekete geçen polis ekipleri evin önünde ÅŸüpheli bir paket olduÄŸunu belirledi.

EV POLÄ°S MEMURUNUN ÇIKTI
 
Bina içerisindeki evin kapısına yerleÅŸtirilen ÅŸüpheli paketi incelemek üzere Bomba Ä°mha Åžube MüdürlüÄŸü ekipleri geldi. Yapılan incelemelerde, ÅŸüpheli paket içerisinde gerçekten de parça tesirli ve basınç etkili plastik patlayıcı C4 bomba düzeneÄŸinin olduÄŸu belirlendi. Bomba imha ekipleri bomba düzeneÄŸini fünye ile patlatarak etkisiz hale getirdi. Bombanın konulduÄŸu evin, BeÅŸiktaÅŸ Ä°lçe Emniyet MüdürlüÄŸü'nde Yunus ekiplerde çalışan polis memuru F.T.N olduÄŸu belirlendi.

POLÄ°S GENÄ°Åž ÇAPLI SORUÅžTURMA BAÅžLATTI

Teröristlerin polis memurunun evinin önüne bomba düzeneÄŸi yerleÅŸtirmesinin ardından, Ä°stanbul Terörle Mücadele Åžube MüdürlüÄŸü ve Ä°stihbarat Åžube MüdürlüÄŸü ekipleri geniÅŸ çaplı tahkikat baÅŸlattı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.