Sosyal Medya

Güncel

2 bin ülkücü güvenliği sağlayacak

MHP 1 Kasım seçimleri için İstanbul'da gerçekleştireceği ilk mitingde ülkücü gençlerde güvenlikte rol üstlenecek.



Habertürk'ten Salih Çolak'ın haberine göre, Güvenlik riski ve seçime kısa süre kaldığı için mitinglerini 3 büyükÅŸehirle sınırlayan MHP Lideri, geçen hafta pazar günü yapmayı planladığı Ä°zmir mitingini, Ankara'daki saldırı üzerine ertelemiÅŸti. Konuyu kendi içinde tartışan MHP, mitingleri ertelemenin terörün korku salma hedefine ulaÅŸması anlamına geleceÄŸi gerekçesiyle, miting programına bu haftadan itibaren devam etme kararı aldı. Bu anlamda Bahçeli, yarın Ä°stanbul'da meydanlara inmiÅŸ olacak.

2 BÄ°N ÜLKÜCÜ GÜVENLÄ°K MESAÄ°SÄ°NDE

Yenikapı'da yarın saat 14.00'te ‘Büyük Ä°stanbul BuluÅŸması' adı altında yapılacak miting öncesi, baÅŸta Ä°stanbul il teÅŸkilatı olmak üzere tüm parti teÅŸkilatı harekete geçirildi. Miting alanında bombalı saldırı ya da provokasyon ihtimaline karşı, emniyet birimleriyle temasa geçen MHP Ä°stanbul Ä°l TeÅŸkilatı, güvenlik birimlerinin aldığı önlemlerin dışında ayrıca kendi teÅŸkilatlarını devreye soktu. MHP Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Mehmet Bülent KarataÅŸ, “Ä°stanbul'daki mitingi gerçekleÅŸtireceÄŸiz. Polis gerekli tedbirleri alacaktır. Buna ilave olarak ülkücü gençlerimizden 2 bin kiÅŸiyi görevlendirdik. Cumhuriyet ve Ä°stanbul tarihinin en büyük mitingini gerçekleÅŸtireceÄŸiz” dedi.

Ä°KÄ°NCÄ° BULUÅžMA YERÄ° ANKARA

MHP Lideri Bahçeli, 25 Ekim'de ise Ankaralılarla buluÅŸacak. Bunların dışında seçime kadar baÅŸka il mitingi planlamayan Bahçeli'nin, bazı illerde salon toplantıları yapması bekleniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.