Sosyal Medya

Güncel

'O silahlar yarın sizi vuracak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin kurduğu W20 Zirvesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, G20 Kapsamında düzenlenen W20 Zirvesi açılış törenine katıldı. Türkiye G20 dönem baÅŸkanlığında bir ilke imza atarak W20 (Women 20) kadın grubunu kurdu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan burada yaptığı konuÅŸmada ABD ve Rusya'nın PYD'ye yaptığı silah yardımını eleÅŸtirerek "Bugün desteklediÄŸiniz teröristler yarın silahlarını size doÄŸrultacak" dedi.

TÜRKÄ°YE TÜM TERÖR ÖRGÜTLERÄ°NÄ°N KARÅžISINDADIR

Suruç saldırısı ve Ankara Garı önünde yaÅŸanan katliamda toplamda 120 kiÅŸiyi kaybettik. Bir kez daha ÅŸunu ifade etmek istiyorum Türkiye adı, amacı, yöntemi ne olursa olsun tümterör örgütlerinin aynı ÅŸekilde karşısındadır. Terörün karşısında olmak ahlaki bir duruÅŸtur.

ABD VE RUSYA'YA MESAJ: O SÄ°LAHLAR SÄ°ZE DOÄžRULTULACAK

IŞİD, PKK ve PYD gibi gruplar Suriye'nin kurtuluÅŸ mücadelesine karşı savaÅŸan gruplardır. Kalkıyor bir terör örgütünün başındaki kiÅŸi bize 50 ton silah gönderildi daha da gönderilecek diyor. SorduÄŸumuz zaman IŞİD'e karşı savaÅŸta kullanılacak diyor. El Nusra denilen örgütte DAEÅž'e karşı savaşıyor. Ama El Nusra'yı terör örgütü olarak kabul ediyorsunuz. Ä°yi terör örgütü, kötü terör örgütü diye ayrım yapıyorsunuz. Terör örgütünün iyisi kötüsü olur mu ya? Bugün desteklediÄŸiniz teröristler yarın silahlarını size doÄŸrultacak.Terörün karakteri ve cibiliyeti budur "

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.