Sosyal Medya

Güncel

Hürriyet'e canlı bomba soruşturması

Ankara Başsavcılığı'nın, dün Hürriyet Gazetesinin internet sitesinde yayımlanan bir haber nedeniyle gazeteye soruştuma açtığı bildirildi...



Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı'nın, Hürriyet gazetesine canlı bombalarla ilgili yapmış olduÄŸu haber nedeniyle soruÅŸturma açtığı belirtildi. Savcıların 'gizlilik ihlali' nedeniyle açıldığını, haberden sonra bazı ÅŸüphelilerin izini kaybettiÄŸi öne sürüldü.

Sözcü'den Asuman Aranca'nın haberine göre, Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı, Ankara'daki patlama ile ilgili baÅŸlatılan soruÅŸturmada, saldırıyı gerçekleÅŸtiren canlı bombalara yardım edenlerin isimleri ile bulundukları yer ve kullandıkları araçlara iliÅŸkin yapılan haber nedeniyle Hürriyet gazetesine "gizliliÄŸi ihlal" iddiasıyla soruÅŸturma açtı.

SAVCILIK: HÜRRÄ°YET YAZINCA Ä°ZLERÄ°NÄ° KAYBETTÄ°K

Ankara BaÅŸsavcılığı, dün Hürriyet Gazetesinin internet sitesinde yayımlanan haberde, saldırganlara Ankara'ya geliÅŸleri sırasında yardım edenlerden birinin ismi ile bu kiÅŸilerin bulundukları ÅŸehir ve kullandıkları araçlara iliÅŸkin bilgilere yer verilmesi nedeniyle “gizliliÄŸi ihlal” soruÅŸturması baÅŸlattı. Haberin, ÅŸüphelilere yönelik operasyonun devam ettiÄŸi sırada yayımlandığını belirten savcılık kaynakları, konunun internet sitesinde yer almasının ardından, bazı ÅŸüphelilerin izlerini kaybettirdiÄŸi ve gözaltı iÅŸleminin geciktiÄŸini belirttiler. SoruÅŸturma kapsamında ÅŸüphelilere iliÅŸkin bilginin nasıl sızdığı da araÅŸtırılıyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.