Sosyal Medya

Dünya

Bu ülke Müslüman olacak

Letonya'da İslami Kültür Merkezi Basın Sözcüsü Robert Klimoviç, Letonya'nın 50 yıl içinde Müslüman bir ülke haline geleceğini söyledi.



Letonya'da Müslüman cemaatinin önde gelen örgütlerinden Ä°slami Kültür Merkezi Basın Sözcüsü Robert Klimoviç, Letonya'nın 50 yıl içinde Müslüman bir ülke haline geleceÄŸini söyledi.

Klimoviç, Letonya'da Neatkariga Rita Avize gazetesine verdiÄŸi röportajda, Letonya'da Müslümanların doÄŸurganlık oranının yerli nüfusa göre çok daha yüksek olduÄŸunu, kendisinin de üç çocuk sahibi olduÄŸunu belirterek, bu durumda elli yıl içinde Letonya'da Müslümanların sayısının Hristiyanların sayısını geçeceÄŸini ifade etti.

Avrupa ülkelerinin göçmen dalgasını kendi elleriyle yarattığını söyleyen Klimoviç, "Çünkü onlara köle gerekiyor, çalışacak insan gerekiyor" diye konuÅŸtu. Klimoviç, Müslüman ülkelerden gelenlerin içki içmedikleri ve sürekli sigara molası vermedikleri için, Letonya'da pek çok iÅŸletme sahibinin, iÅŸyerlerinde sadece Müslüman ülkelerden gelen öÄŸrencilere iÅŸ verdiÄŸini dile getirdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.