Sosyal Medya

Coğrafyamız

İhvan'dan Türkiye'ye taziye mesajı

Müslüman Kardeşler, Ankara'daki bombalı saldırıyla ilgili Türkiye'ye taziyelerini iletti...



97 kiÅŸinin hayatını kaybettiÄŸi, 58'i ağır 365 kiÅŸinin yaralandığı Ankara'daki Barış Mitingi'ne yönelik bombalı saldırıyı Müslüman KardeÅŸler kınadı. Yapılan yazılı açıklamada Ä°hvan, Türkiye'ye baÅŸsaÄŸlığı dileklerinde bulundu.

Müslüman KardeÅŸler'in yaptığı yazılı açıklama ÅŸöyle;

Müslüman KardeÅŸler cemaati adına Rehberlik konseyi baÅŸkanı Prof. Dr. Muhammed Bedii, Türkiye Cumhuriyeti baÅŸkenti Ankara'da 10 Ekim 2015 tarihinde meydana gelen ve masum sivilleri hedef alan elim terör saldırılarına karşı Türkiye devleti, hükümeti ve halkıyla dayanışma içine olduÄŸunu ifade eder.

Müslüman KardeÅŸler cemaati, elim terör saldırısı nedeniyle Türkiye halkına ve devletine en derin üzüntü ile taziyelerini iletir. Saldırıda hayatını kaybeden masum sivillere Allah'tan (cc) rahmet, yakınlarına sabır, Olayda yaralananlara ise acil ÅŸifa dileklerini sunar.

Bizler, Türkiye halklarının en kısa sürede dayanışma içerisinde bu gibi hain terör saldırılarını atlatacak güce sahip olduÄŸunu ve geleceÄŸe yönelik kalkınma ve geliÅŸme hamlelerine devam edeceÄŸine inanıyoruz.

Ayrıca Türkiye'deki halkların tek saf olarak bu hain terör saldırılarının karşısında duracağını ve hesapları boÅŸa çıkaracağına inanıyoruz.

“O'ndan geldik ve elbette O'na döndürüleceÄŸiz”


Ä°brahim MÜNÄ°R
Müslüman KardeÅŸler Cemaati Rehberlik Konseyi BÅŸk. Yard.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.