Sosyal Medya

Güncel

Ankara'da polise sinirlenen kişi şüpheli paketi tekmeledi

Ankara'daki Gar meydanında bulunan şüpheli paket için güvenlik şeridi açan polise tepki gösteren bir kişi, çantayı tekmeledi.



Ankara Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından Adana’ya gönderilen Dilan Sarıkaya ve Erhan Avcı için Adana Tren Garı’nın önündeki UÄŸur Mumcu Meydanı’nda tören organize edildi.

ÅžÜPHELÄ° ÇANTA FARK EDÄ°LDÄ°

Saatler öncesinden alana gelen vatandaÅŸlar, burada çeÅŸitli sloganlar attı. Törenin baÅŸlamasına yarım saat kala, MOBESE kameralarından alanı inceleyen polis ekipleri çiçekliÄŸin yanına bırakılmış bir çanta olduÄŸunu fark etti. MOBESE merkezinde görevli ekipler, durumu hemen alandaki ekiplere ve bomba imha uzmanlarına bildirdi.

GRUP POLÄ°SE TEPKÄ° GÖSTERDÄ°

Polis, ÅŸüpheli çantanın bulunduÄŸu yeri çevirdi. HDP’nin seçim aracından gruba “Lütfen geri çıkalım” anonsları yapıldı. Alana yakın olan bomba imha ekiplerinin robotu hazırladıkları sırada bir grup, polisin töreni provoke ettiÄŸini iddia ederek tepki gösterdi.

GÜVENLÄ°K ÅžERÄ°DÄ°NÄ° AÅžAN KİŞİ ÇANTAYI TEKMELEDÄ°

Güvenlik ÅŸeritlerini aÅŸan grubu, vatandaÅŸlar sakinleÅŸtirmeye çalıştı. Ancak bir kiÅŸi, koÅŸarak çantaya tekme attı. Daha sonra içinden çıkan tereyağı ve eti polise fırlattı. Bunun üzerine alanda bulunan birçok kiÅŸi polise tepki gösterdi. YaÅŸanan bu olay sonrası bomba imha aracı ve polisler alandan çekildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.