Sosyal Medya

Güncel

Zana'dan BaÅŸbakan'a tepki

HDP Ağrı Milletvekili Leyla Zana, Ankara'daki patlamaya ve Başbakan Davutoğlu'na Twitter'dan tepki gösterdi. Zana, "Ey Başbakan sen baykuş olmaya devam et. Bizler aydınlık perileri olmaya devam edeceğiz" dedi.



HDP'li Leyla Zana, Ankara'daki patlamayla ilgili tepkisini Twitter'dan dile getirdi. "Bu karanlık zihniyeti korkutan halkların barış umududur. Acımız büyük, öfkemiz büyük ama umutlarımız daha da büyük" diyen Zana ÅŸöyle devam etti:

"Biz acıyla yoÄŸrulduk, ateÅŸ çemberinden geçip geldik. Bize ateÅŸle yaklaÅŸanları o ateÅŸ yakar. Åžehit düÅŸen arkadaÅŸlarımız demokrasi ve barış ÅŸehitleridir. UÄŸruna canlarını feda ettikleri barışı mutlaka halklarımıza armaÄŸan edeceÄŸiz."

 
 

 

BaykuÅŸ benzetmesi

Zana, Twitter'dan BaÅŸbakan DavutoÄŸlu'nu da eleÅŸtirdi. 

"Ey BaÅŸbakan! Sen baykuÅŸ olmaya devam et! Bizler aydınlık yerileri olmaya devam edeceÄŸiz. Sizler halklarımızı karanlığa çekmeye çalışırken bizler halklarımızın barış umudunu büyüteceÄŸiz. Barış aydınlıktır! Bizler bu ülkeyi de siyaseti de sizlere bırakmayız. Bu ülkenin tüm halkları bu dünyada da ahirette de sizlerden mutlaka hesap soracaktır."

Kaynak: Al Jazeera

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.