Sosyal Medya

Güncel

Canlı bomba kamerada

Ankara'daki patlamayı gerçekleştiren canlı bombalardan birinin saat 06:45'te MOBESE kameralarına yakalandığı öğrenildi.



Ankara'daki barış mitingini kana bulayan saldırıylaqa ilgili soruÅŸturmada dikkatler Adli Tıp'ta yapılan incelemelere çevrildi. Adli Tıp'ta bulunan ve beden bütünlükleri bulunmayan biri kadın 3 cesetten 2'sinin canlı bombalar olabileceÄŸi belirtiliyor.

Tanıkların ifadeleri ile MOBESE kameralarından yansıyan görüntüler bu cesetlerden ikisi üzerindeki incelemelerin yoÄŸunlaÅŸmasına yol açtı. 
 
Güvenlik uzmanları çifte canlı bombayla gerçekleÅŸtirilen saldırıda IŞİD veya baÄŸlantılı yapılar üzerinde dururken, tanıkların ifadeleri de açığa çıkmaya baÅŸladı. Tanık, canlı bombalardan birinin erkek, siyah cübbeli, sarık türü bir ÅŸey giyen, sırt çantalı olduÄŸunu ifade etti. Bir baÅŸka tanık ise canlı bombalardan birinin kadın olduÄŸunu iddia ederken, CHP lideri KılıçdaroÄŸlu, BaÅŸbakan DavutoÄŸlu'nun görüÅŸmede kendisine saldırıyı yapanları iki erkek canlı bomba olduÄŸunun belirlendiÄŸini aktardığını açıkladı.

CANLI BOMBA KAMERADA!

MOBESE kameraları da 06.45'te Gar yönüne doÄŸru gelen bir kiÅŸinin görüntüsünü kaydetti. Bu kiÅŸinin canlı bombalardan biri olduÄŸu deÄŸerlendiriliyor. Görüntülerden canlı bombanın eski terminal istikametinden Ankara Tren Garı'na doÄŸru yürüdüÄŸü belirlendi.

Polise bilgi veren yaşı küçük bir baÅŸka tanığın gardaki tuvalette ÅŸüpheli 4 erkek gördüÄŸünü anlattığı ifade edildi. Saat 10.00'da Ankara dışından bir trenin gara geldiÄŸi, 10.04'teki saldırının tren yolcularının da patlamadan etkilenmesi için bu saatte gerçekleÅŸtirildiÄŸi de iddia edildi.
 
6 PARÇAYA AYRILMIÅž!
 
Ankara Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, olay yerinde cinsiyetleri belirlenemeyen ve saldırının failleri olduÄŸundan ÅŸüphelenilen 3kiÅŸiye ait ceset parçaları bulundu. Ä°ki erkek cesedinden birinin baÅŸ kısmının vücudundan tamamen ayrıldığı, birinin de başının olmadığı ve beden bütünlüÄŸünün olmadığı kaydedildi.Kadına ait olduÄŸu deÄŸerlendirilen  ÅŸüpheli cesedin 6 parçaya ayrıldığı ifade edildi.

Cesetler üzerindeki DNA incelemelerinin sürdüÄŸü ifade edildi. Savcılık, GSM kayıtları ve kamera görüntüleri üzerinde yoÄŸunlaşırken, Twitter'dan saldırıyla ilgisi olabilecek paylaşımlar da inceleniyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.