Sosyal Medya

Güncel

"Oğlum bombacıyı görmüş"

Ankara'daki bombalı saldırıda yaralanan Abdulselam Altun'un babası Mehmet Ali Altun, oğlunun bombacıyı gördüğünü iddia etti. Altun, "Çocuğum bombacıyı görmüş. Kendisi elindeki bombayı bırakmış, elinde pim varmış" dedi.



"OÄžLUM BOMBA DEYÄ°NCE..."

'daki patlamada yaralanan Abdulselam Altun, ANkara Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede yatan oÄŸlunu bekleyensı Mehmet Ali Altun, basın mensuplarına oÄŸlunun hastaneye kaldırılmadan önce bombacıya iliÅŸkin görgü tanıklığını aktardı. Baba Altun, ÅŸunları söyledi:

"Bütün dünya basınına söylüyorum. Bombacının sırt çantası vardı, sakallıydı. ÇocuÄŸum bombacıyı görüyor. OÄŸlum dedi ki "Ben 'bomba' dedim, bu adam panikledi, kaçtı. Ama elindeki çantayı bıraktı, sonra da bir ÅŸeye bastı, ortalık ateÅŸ oldu." ÇocuÄŸumun bütün yüzü, saçları, elbiseleri yanmış. ÇocuÄŸumun ayakları kopmuÅŸ. Bombacı öldü mü ölmedi mi bilmiyorum. ÇocuÄŸum bombacıyı görmüÅŸ. Kendisi elindeki bombayı bırakmış, elinde pim varmış. OÄŸlum "Bastığında üstüme ateÅŸ geldi' dedi."

"BOMBACININ Ä°KÄ° ÇANTASI VARDI"

OÄŸlu Abdulselam'ın bombacının bir sırt çantası olduÄŸunu elinde de bir çanta taşıdığını söyleyen Mehmet Ali Altun, "OÄŸlum Abdulselam, 'Ä°lk önce gözümün önüne gelince ÅŸüphelendim. Sanki hissettim. 'Bombacı' dedim, panikledi. PaniklediÄŸi zaman öbür çantayı bıraktı, elindeki çantayı attı. Elinde bir ÅŸey varmış, ona bastığı an sadece bildiÄŸi ateÅŸ üstüme geldi' dedi. OÄŸlu Abdulselam'ın ÅŸokta olduÄŸunu dile getiren Altun; "Bir taraftan kardeÅŸinin ayakları gitmiÅŸ, kendisi. Arkadaşı gitmiÅŸ. Psikolojik yönü de var. Biz nasıl yapacağız bunu?" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.