Sosyal Medya

Güncel

Diyarbakır'dan acı haber: 1 şehit

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde hendek kapatma çalışması yapan güvenlik güçlerine PKK'lılar roketatar ve otomatik silahlarla saldırdı, 1 polis şehit olurken, 2 polis yaralandı.



Diyarbakır ValiliÄŸi tarafından merkez Sur Ä°lçesi'nde 7 ve YeniÅŸehir Ä°lçesi'nde 2 mahallede bu sabah saat 05.00'ten itibaren ilan edilen sokaÄŸa çıkma yasağı devam ederken, güvenlik güçleri PKK'lıların kazdığı hendeklerin kapatılması ve barikatların kaldırılması için operasyon baÅŸlattı. Sur Ä°lçesi'nin FatihpaÅŸa Mahallesi'nde zırhlı araçlarla hendek kapatmaya gelen polis ekibine PKK'lılar roketatar ve otomatik silahlarla ateÅŸ açtı ve ardından hendeÄŸe tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumandayla infilak ettirdi. Olayda henüz kimliÄŸi açıklanmayan 1 polis ÅŸehit olurken, yaralanan 2 polis sevk edilen ambulanslarla Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.
 
Güvenlik güçleri, saldırıyı gerçekleÅŸtiren PKK'lılar etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniÅŸ kapsamlı operasyon baÅŸlattı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.