Sosyal Medya

Güncel

CHP'den patlama açıklaması!

Ankara'da yaşanan patlamaya ilişkin CHP'den ilk açıklama geldi.



Ankara'daki patlamaya CHP'den ilk açıklama geldi. Gürsel Tekin, "Terörden ve kaostan beslenenler elbet bir gün hesap verecek! Ankara'da yaÅŸamını yitirenlere Allah’tan rahmet diliyor, terörü lanetliyorum" dedi.

 

Kemal KılıçdaroÄŸlu Ankara'da yaÅŸanan patlamaya iliÅŸkin canlı yayında açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin bunu hak etmediÄŸini belirten KılıçdaroÄŸlu, "Terörü bitirmeliyiz bunun için ne istiyorsanız yaparız" diye konuÅŸtu;

"HUZUR Ä°ÇÄ°NDE YAÅžAYACAÄžIMIZ BÄ°R ÜLKE Ä°STÄ°YORUZ"

"Bunu hak ediyor muyuz biz? Huzur içinde yaÅŸayacağımız bir ülke istiyoruz. Fikir ayrılıkları olabilir ama dayatma yapmak hangi vicdana dayandırılarak yapılan bir ÅŸeydir? Açık çaÄŸrıda bulunuyorum. Terörü bitirmek mi istiyorsunuz ne istiyorsanız yaparız. Bu konuda oturup çaba harcamamız gerekiyor. Analar aÄŸlamasın. Bütün siyasi partilerin bir ÅŸeyler yapması gerkiyor. Teröre karşı onurlu ve dik duruÅŸ sergilenmesi lazım. Yazık günah çocuklarımız ölüyor. Barış istiyor bu çocuklar barış istemek ne zamandan beri suç oldu?

"ŞİMDİ BEN KONUŞMAYIM DA NE YAPAYIM"

OrtadoÄŸu bataklığına ülkeyi sürüklemeyin dedik. Åžimdi ben konuÅŸmayım da ne yapayım. Güzel huzurlu bir ülke olsun istiyoruz. Neden Türkiye bu halde ne söyleyeyim ben ÅŸimdi. Ä°çim kan aÄŸlıyor yazık günah bu ülkeye.."

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.