Sosyal Medya

Güncel

Demirtaş'tan skandal açıklama!

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, polis araçlarının ambulanslarının gelişini engellediğini belirten Demirtaş, polisin insanları coplayarak ölü sayısını artırmaya çalıştığını belirtti.



HDP EÅŸ Genel BaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸ, polis araçlarının ambulanslarının geliÅŸini engellediÄŸini belirten DemirtaÅŸ, polisin insanları coplayarak ölü sayısını artırmaya çalıştığını belirtti.

YÄ°NE Ä°KTÄ°DARI HEDEF ALDI

"Ülkenin başına bela olmuÅŸ bu iktidar, birazdan çıkacak saÄŸ duyumuzu koruyalım diye teraneler okuyacak"diyen DemirtaÅŸ, Ankara'nın göbeÄŸinde katliam yaÅŸandığını bildirdi.

Diyarbakır'da da insanlar yaralıları taşımaya çalışırken polisin gaz attığını söyleyen DemirtaÅŸ, "canlı mıdır cansız mıdır bilmiyorum alçak bir bombadır"dedi ve polisin ölü sayısını artırmaya çalıştığını söyledi.

DemirtaÅŸ, patlamanın arkasındaki gücün karanlık bir güç olmadığını, "aleni" bir güç olduÄŸunu söyleyerek, "mafyalaÅŸmış, katilleÅŸmiÅŸ, bunu seri katil gibi uygulayan bir devlet anlayışıyla karşı karşıyayız" dedi.

Herkesin panik havasına sokulmaya çalıştığını ve düÅŸünemez hale getirildiÄŸini söyleyen DemirtaÅŸ, devletin patlamadan haberinin olmamasının mümkün olmadığını aktardı.

"Onlarca cenazemiz var" diyen DemirtaÅŸ, seçim çalışmalarının iptal olduÄŸunu bildirdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.