Sosyal Medya

Güncel

PKK'nın polis yakma görüntüsü ortaya çıktı

Diyarbakır'da roketle vurulan kepçenin içindeki polis memurunun yakıldığı görüntüler basına sızdı



AK Parti Diyarbakır Milletvekili adayı Galip EnsarioÄŸlu, bir polisin PKK'lılar tarafından öldürüldükten sonra yakıldığını ve görüntülerin ellerinde olmasına raÄŸmen yayınlayamayacaklarını söylediÄŸi olayla ilgili fotoÄŸraflar ortaya çıktı.

Haber 7'nin haberine göre, 13 Eylül'de Diyarbakır Silvan'da gerçekleÅŸen olay, hendek açıp sokak giriÅŸlerini kapatan PKK'lılara müdahale etmek için bölgeye giden polislere roketatarlı saldırı yapılması sonrasında meydana geldi.
 
Bu saldırıda bir polis hayatını kaybederken, bir polis ise yaralandı. Saldırıda can veren polis memuru kullandığı kepçeyle birlikte ateÅŸe verildi. Olayla ilgili ortaya çıkan görüntülerde kepçenin tamamen yandığı görülüyor; ancak yanan ceset net bir ÅŸekilde görünmüyor.

ENSARÄ°OÄžLU NE DEMÄ°ÅžTÄ°?

EnsarioÄŸlu okuyanları dehÅŸete düÅŸüren olayı ÅŸu sözlerle aktarmıştı; ''Silvan'da kepçenin içerisinde Diyarbakır Çermik'li polisi roketatar ile öldürenler daha sonra benzin döküp defalarca yaktılar ve Çermik'li hemÅŸerimiz bir avuç küle dönüÅŸtü.ÖlmüÅŸtü roketle ölmüÅŸtü, çekim yapılıyordu bu çekimler elimizde bunu yayınlayamayız. Defalarca benzin görütülüp üzerine dökülüyor ve tekrar tekrar yakılıyor. Yani kalkıp kim kime insanlık dersi verecek. Her türlüsünü reddediyor ve lanetliyoruz''

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.