Sosyal Medya

Güncel

Aydın: Seçimden sonra AYM'ye başvuracağız

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, AK Parti hükümetinin ayakta kalamayacağını savunarak 1 Kasım seçimlerinde seçmenleri Saadet Partisi'ne oy vermeye davet etti.



Saadet Partisi Genel BaÅŸkan Yardımcısı Birol Aydın, partisinin Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanlığı binasında medya kuruluÅŸlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Birol Aydın, AK Parti hükümetinin ayakta kalamayacağını savunarak 1 Kasım seçimlerinde seçmenleri Saadet Partisi'ne oy vermeye davet etti.

Basın açıklamasında, "Terör artıyor. Ocaklara ateÅŸ düÅŸüyor,yürekler yanıyor, analar aÄŸlıyor. Basın üzerinde baskı ve sansür artıyor. Gazeteciler belli mihraklar tarafından tehdit ediliyor, sokak ortasında menfur saldırılara uÄŸruyor, dövülüyor…Her geçen gün ekonomik durum kötüleÅŸiyor. Ä°ÅŸsizlik sürekli artıyor. Üniversite mezunları istihdam edilemiyor. Üretici desteklenmiyor. Müstahsil zor durumda. Tarım ve hayvancılıkta grafiÄŸimiz mütemadiyen düÅŸüyor. EÄŸitim politikasının varlığından bile bahsetmek mümkün deÄŸil. BoÅŸanmalar artıyor. Aileler çözülüyor. Manevi erozyon yarınımızı tehdit ediyor. Psikolojik ve sosyolojik travma yaÅŸayan insanımızın ve gencimizin umutları yok ediliyor. Ä°ktidar olma hırsı, iktidarda kalma hırsı yöneticilerin gözlerini karartıyor, politik hesaplar ülke ve millet menfaatlerinin önüne geçiyor. Siyasetin dili marjinalleÅŸiyor ve toplum kutuplaÅŸtırılıyor." ifadelerini kullanan Aydın, Saadet Partisi'ne yönelik bir medya lincinin baÅŸlayabileceÄŸini savundu.

"SAADET PARTÄ°SÄ°'NE KARÅžI GAYRÄ° AHLAKÄ° BÄ°R SALDIRI BAÅžLATILDI"

"Kendilerini Milli GörüÅŸçü gibi gösterip, sureti haktan görünerek, kirli iÅŸlerine, çirkin emellerine partimizi, seçmenimizi dâhil etmeye çalışıyorlar. Hocamızın ifadesiyle “günahlarına ortak arıyorlar” Bunun için, Saadet Partisi'ne oy veren mensuplarımızın ve seçmenimizin oylarını devÅŸirerek kendi dünyalıklarını kurtarmaya çalışıyor, bu uÄŸurda ahlaki olmayan organizasyonlar tertip edip, çaÄŸrılarda bulunuyorlar..." ÅŸeklinde konuÅŸan Aydın, AK Parti'nin bazı milletvekillerinin sadece Saadet Partisi'ni itibarsızlaÅŸtırmaya gayret ettiÄŸini öne sürdü.

"AK PARTÄ° TRENÄ° RAYDAN ÇIKTI"

"Tren raydan çıktı arkadaÅŸ. Raydan çıkan treni hızlandırmak beyhudedir. Hasarı ve kaosu artırmaktan baÅŸka bir iÅŸe yaramaz. Tren duracak, durdurulacak ki zayiat azalsın… Türkiye'nin içine düÅŸtüÄŸü bu karanlık ve olumsuz koÅŸullarda, aziz milletimize sesleniyoruz. Bizler Milli GörüÅŸ Camiası ve Saadet Partisi olarak, inançla, güvenle, Hak için, ülkemiz için, milletimiz için yüreÄŸimizi ortaya koyarak çalışıyoruz. Siz de, yüreÄŸinizin sesine kulak verin. Gelin el ele verelim, birlikte bu karanlık dönemden çıkalım." diyen Birol Aydın, basın açıklaması sonrası yöneltilen soruları yanıtladı.

"ANAYASA MAHKEMESÄ°'NE GÄ°DEREK ALDIÄžIMIZ OYA KARÅžILIK GELEN VEKÄ°LLERÄ° MECLÄ°S'E GÖNDERECEĞİZ"

"1 Kasım seçiminde hedefiniz nedir?" sorusuna "Biz 1 Kasım seçimlerinde her bir seçmenimizin 7 seçmeni Saadet Partisi'ne oy vermeye ikna etmesi üzerinde bir strateji uyguluyoruz. Bu projenin baÅŸarıya ulaÅŸacağı inancındayız. Ayrıca Türkiye'de hukuksuz bir uygulama var. % 10 ülke barajı uygulaması Anayasa'ya aykırıdır. Seçimlerin ardından % 10'un üzerinde oy aldığımız her seçim çevresi için Anasaya Mahkemesi'ne bireysel baÅŸvuru hakkımızı kullanacağız ve % 10'u geçtiÄŸimiz her seçim çevresinden milletvekillerimizi meclise göndereceÄŸiz. Bu konuda bütün hukuki altyapımız ve baÅŸvuru dosyalarımız hazır." ÅŸeklinde ilginç bir yanıt verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.