Sosyal Medya

Güncel

ÅžiÅŸli'de korkutan kaza

Şişli'de yaşanan kazada İETT otobüsü bir mağazaya girdi...



Ä°hlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Kaza, ÅžiÅŸli Ortaklar Caddesi'nde akÅŸam saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Ä°ddiaya göre, Zakir A. yönetimindeki 34 TP 2788 plakalı Ä°ETT'ye ait yolcu otobüsünün seyir halindeyken gaz pedalında tutukluk meydana geldi. Gaz pedalı tutulu kalan otobüsün kontrolünü kaybeden Zakir A., yol kenarındaki vatandaÅŸlara ve araçlara çarpmamak için direksiyonu cadde üstünde bulunan maÄŸazaya kırdı.

Yol kenarındaki bir otomobili de sürükleyen otobüs maÄŸazaya çarptı. MaÄŸazanın camlarını kırarak ön kısmı maÄŸaza içerisine giren otobüs ancak durabildi. Åžans eseri otobüsteki yolcular yaralanmazken, maÄŸaza çalışanları büyük bir ÅŸok yaÅŸadı. MaÄŸazanın camları kırılırken, otobüste ve otomobilde de maddi hasar meydana geldi.

Otobüsün gaz pedalının tutukluk yaptığını ifade eden bir vatandaÅŸ, “Gaz pedalı tutulu kalıyor. Öndeki araçlara vurmamak için saÄŸa kırıyor. Direk dükkana giriyor. Otobüs içerisinde 3-4 kiÅŸi varmış. Ancak kazadan sonra çıkmışlar dışarı. Åžoför arkadaÅŸta öndeki araçlara vurmamak için saÄŸa kırdığını söyledi. MaÄŸazadaki arkadaÅŸlardan da yaralanan yok çok ÅŸükür ki'' ifadelerini kullandı.

Polis olayla ilgili soruÅŸturma baÅŸlatırken, otobüs ÅŸoförü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.