Sosyal Medya

YaÅŸam

Bahçelievler'de 5 katlı bina çöktü: 1 ölü

İstanbul Bahçelievler'de, 5 katlı bir binanın yıkım çalışması sırasında meydana gelen çökme sonucu, kepçe operatörü Vezir Işık hayatını kaybetti.



Bahçelievler SoÄŸanlı Mahallesi, Misket Sokak'ta meydana gelen olayda 5 katlı bir binanın yıkım çalışması sürerken, büyük bir gürültüyle çökme oldu. Bu sırada, çalışmayı yürüten kepçe operatörü Vezir Işık (45), kopan beton blokların operatör kabinine düÅŸmesi sonucu ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaÅŸların ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, uzun uÄŸraÅŸlar sonucu operatörü sıkıştığı yerden çıkardı. Ancak saÄŸlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Vezir Işık'ın hayatını kaybettiÄŸini tespit etti. Işık'ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

'BURADA TEDBÄ°R ALINMAMIÅžTI'

Yıkımın gerekli önlemler alınmadan yapıldığını öne süren bir görgü tanığı, "Kepçe alttan girince, buradaki beton bloklar komple aÅŸağı geldi. Orada bir çatırtı oldu. Çatırtı olduktan sonra da yıkım oldu. Burada tedbir alınmamıştı" diye konuÅŸtu.

Kaynak: Ajanlsar

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.