Sosyal Medya

YaÅŸam

Ölüm virajı can aldı

Tekirdağ'da, Kapaklı- Saray yolunda meydana gelen kazada, 4 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı bildirildi...



Ä°hlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Ölüm virajı olarak da bilinen Palamutdere mevkiinde daha önce de çok sayıda ölümlü kaza meydana gelmiÅŸti. Ä°ddiaya göre, Kapaklı - Saray istikametinde seyir halinde olan Nacittin Gürbüz yönetimindeki Kapaklı Belediyesi'ne ait 34 LA 5426 plakalı çöp aracı, karşı yönden gelen Kadir Tuncel yönetimindeki 34 TG 9627 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Bir anda çöp kamyonun altında kalan ve metrelerce sürüklenen otomobil bir kağıt gibi ortadan ikiye bölündü. Kazada otomobilde bulunan ve kimlikleri öÄŸrenilemeyen biri çocuk toplam 4 kiÅŸi hayatını kaybetti. 

SaÄŸlık ekipleri yaralıları hastaneye yetiÅŸtirmek için adeta zamanla yarışırken, polis ve jandarma ekipleri de kaza mahallinde geniÅŸ güvenlik önlemleri aldı. Saray Kaymakamı Alp Arslan ve Cumhuriyet Savcısı Neslihan Okudur da kaza yerine gelerek incelemelerde bulundu. Kazada hayatını kaybedenlerin naaÅŸları, önce Saray Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından da Ä°stanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Korkunç kazada yaralanan çöp aracı sürücüsü Nacittin Gürbüz ve yanındaki Åžerafettin Özünlü ile otomobilde bulunan sürücü Kadir Tuncel ile ismi öÄŸrenilemeyen 15 yaÅŸlarındaki kız çocuÄŸu ağır yaralandı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Kadir Tuncel Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne, çöp kamyonu sürücüsü Nacittin Gürbüz ve ismi öÄŸrenilemeyen 15 yaÅŸlarındaki kız çocuÄŸu Özel Ä°rmet Hastanesi'ne, çöp kamyonunda bulunan Åžerafettin Özünlü de Özel Optimed Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili çok yönlü soruÅŸturma baÅŸlatıldı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.