Sosyal Medya

Coğrafyamız

Ä°srail polisi Filistinli'yi katletti

İsrail polisinin cenaze bekleyen Filistinlilere silahlı müdahalede bulunduğu esnada bir kişiyi vurarak öldürdüğü bildirildi...



Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Ä°srail polisi, bir Yahudi yerleÅŸimciyi bıçakladığı gerekçesiyle önceki gece vurarak öldürdüÄŸü Fadi Allon (22) isimli gencin cenazesini bekleyen Filistinlilere, müdahale etti. 

Shu'afat camisinin etrafında yoÄŸunlaÅŸan çatışmalarda Ä°srail askerleri ses bombası, göz yaÅŸartıcı gaz ve plastik mermi kullandı. Çöp tenekeleri ve diÄŸer materyallerle yollara barikatlar kuran Filistinli gençler ise polise taÅŸ, havai fiÅŸek ve molotofkokteyli atarak karşılık verdi.

Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, Beit Hanina'daki çatışmada bir Filistinli, Ä°srail askerlerinin açtığı ateÅŸ sonucu göÄŸsünden yaralandı. Durumunu ağır olduÄŸu bildirilen Filistinlilinin, DoÄŸu Kudüs'teki Makaste Hastanesine kaldırıldığı belirtildi.

Ä°srail polis sözcüsü Micky Rosenfeld, yaptığı açıklamada, bir Filistinlinin ağır yaralandığını doÄŸruladı. Rosenfeld, yaralanmanın gerçek mermi mi yoksa plastik mermi ile mi olduÄŸunu ise bilmediÄŸini ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.