Sosyal Medya

YaÅŸam

YeÅŸil alana rezidans yapacaklar

Büyükçekmece Belediyesi'nde yeşil alana otel ve rezidans yapmak isteyen CHP'li belediyeye karşı çıkan çevrecilere bir kez daha zabıtalar müdahale etti



CHP'li Büyükçekmece Belediyesi, bazı aÄŸaçları kestiÄŸi ve alana rezidans yapacağı iddiaları üzerine CHP'liler tarafından protesto edildi.

Büyükçekmece Belediyesi'nin Albatros mevkiindeki bazı aÄŸaçları kestiÄŸini iddia eden bir grup protesto gösterisi yaptı, kesilen aÄŸaçların yerine yenilerini dikmek isteyen grupla polis ve zabıta arasında arbede yaÅŸandı.

AÄŸaçların kesildiÄŸi alana otel ve rezidans yapılacağını iddia eden yaklaşık 100 kiÅŸilik protestocu grup öÄŸlen saatlerinde Albatros Mevkii'ndeki 27 dönümlük belediyeye ait alanın önünde toplandı. Eylemciler bir süre horon tepip sloganlar attı.

Eyleme CHP Ä°stanbul Milletvekili Dr. Ali Åžeker ile CHP Milletvekili adayı Melda Onur da destek verdi. Yaklaşık 100 kiÅŸilik grup "Bu daha baÅŸlangıç mücadeleye devam", "Albatros yeÅŸildir yeÅŸil kalacak" sloganlarıyla yürüyüÅŸe geçti.

Grubun önü CHP'li belediyenin zabıtaları tarafından kesildi. Eylemcilerin alana girmesine izin verilmedi. Kısa süren beklemenin ardından eylemciler tekrar alana girmeye çalıştı. Bunun üzerine eylemcilerle zabıta arasında arbede yaÅŸandı. Arbede sırasında arada kalan bazı göstericiler zor anlar yaÅŸadı. Kısa süreli müdahalenin ardından eylemciler geri çekildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.