Sosyal Medya

Güncel

PKK'dan alçak tuzak! ilk defa görüldü

Diyarbakır’da terör örgütü PKK’nın sokak aralarına kurduğu barikat ve hendeklerin dibindeki su birikintilerine elektrik verdiği belirlendi.



PKK terör örgütünün Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokak aralarına kurduÄŸu hendek ve barikatların arkasında tuzaklamalar yaptığı ortaya çıktı. Barikatların arkasında su birikintisi olduÄŸu ve bu su birikintilerine elektrik verildiÄŸi belirlendi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir süre önce kurulan barikatlar ve mahalle araları ile sokaklarda kazılan hendekler çocukların Oyun alanı olurken barikatlarda dikkati çeken bir tuzaklama daha olduÄŸu ortaya çıktı.

Ä°LK DEFA GÖRÜLDÜ

Milliyet'in haberine göre, PKK mensuplarınca kazılan hendek ve barikatların ardına çarÅŸaf gerilirken bu barikatların arkasında su birikintileri dikkat çekiyor. Bu su birikintilerine kablolama yoluyla elektrik veriliyor. Barikatların güvenlik güçleri tarafından aşılması durumunda kurulan tuzaklar güvenlik güçlerince de tespit edildi. Güvenlik kaynakları, elektrikli tuzakların ilk kez görüldüÄŸünü ifade ederken, bu durumun sivil halk için de ciddi bir tehdit oluÅŸturduÄŸunu vurguladı. Ayrıca barikat aralarında piknik tüpünden yapılan bomba düzeneklerinin de sıkça kullanıldığı tespit edildi. FotoÄŸraflar devletin zirvesine de sunuldu.

Daha önce Diyarbakır'ın yine Sur ilçesinde güvenlik kaynaklarınca ulaşılan görüntülerde çocukların PKK terör örgütü mensuplarınca yerleÅŸtirilen mayınlı barikatlarda oyun oynadığı tespit edilmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.