Sosyal Medya

Güncel

Zaman yazarı Şahin Alpay: HDP'yi ezdirmeyelim

PKK'nın şiddetini artırarak devam ettiği terör eylemleri HDP'ye zarar verecek diye CHP'den sonra Cemaat de devreye girdi..



PKK terörü her geçen gün asker/polis/sivil ayrımı yapmaksızın devam ederken, CHP'den sonra terör örgütüne bir uyarı da Cemaat'ten geldi.

CEMAAT PKK'YI UYARDI

Zaman yazarı Åžahin Alpay, KılıçdaroÄŸlu'nun Avrupa'daki temasları sırasında sarfettiÄŸi sözlerini referans alarak "HDP'yi PKK'ya ezdirmeyelim"dedi.

HDP'LİLER PKK'YA YAKIN OLMAKTAN RAHATSIZ DEĞİL

Oysa ki HDP milletvekilleri, saklama gereÄŸi duymadan PKK'lı teröristlerin cenaze törenlerine katılıyor, bu cenazelerde çekilen fotoÄŸrafları da sosyal medya aracılığıyla 'ÅŸehit cenazesindeyiz' diye paylaşıyor.

Alpay bugünkü yazısında "Türkiye kamuoyunun HDP'yi PKK-AKP iÅŸbirliÄŸine ezdirmemesi lazım" diyerek KılıçdaroÄŸlu'nun sözlerini bir adım öteye taşıdı. Ä°ÅŸte yazıdaki o bölümler:

"AKP - PKK HDP'YÄ° EZÄ°YOR"

Herkes kendi kendine sormalı: CHP lideri Kemal KılıçdaroÄŸlu, “AKP-PKK iÅŸbirliÄŸi ülkeyi bu hale getirdi. AKP'nin eÅŸ baÅŸkanı olan Recep Tayyip ErdoÄŸan ile PKK'nın yaptıkları örtüÅŸüyor. Terör örgütünün lideri, baÅŸkanlığın kendileri için sorun olmayacağını söylüyordu. Åžimdi HDP'yi aralarında eziyorlar...” (27.09.2015) dediÄŸi zaman tümüyle haksız mıdır?

Türkiye halkı olarak HDP'nin AKP ile PKK arasında ezilmesine izin vermemeliyiz. Kürtler arasındaki kafa karışıklığının giderilmesi, ÅŸiddet sarmalının son bulması için Abdullah Öcalan dahil Kürt siyasi hareketinin bütün unsurlarının özgürce katılacağı bir tartışmaya da o kadar büyük ihtiyaç var ki...

(KılıçdaroÄŸlu da PKK'yı uyarmıştı)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.