Sosyal Medya

Güncel

Bekir Coşkun'dan bir başörtüsü düşmanlığı daha!

Kamuoyunda 'göbeğini kaşıyan adam' olarak bilinen Bekir Coşkun, şimdi de Türkiye'nin ilk başörtülü bakanı Dr. Ayşen Gürcan'ın başörtülü olmasını diline doladı.



2007 yılında Türk halkını 'göbeÄŸini kaşıyan adam' olarak tanımladıktan sonra aÅŸağılayan Sözcü yazarı Bekir CoÅŸkun, ÅŸimdi de Türkiye'nin ilk baÅŸörtülü bakanı Dr. AyÅŸen Gürcan'ın baÅŸörtülü olmasını diline doladı. BaÅŸörtüsü hazımsızlığını her fırsatta dile getiren CoÅŸkun, yine yerinde duramadı.

Ä°ÅŸte CoÅŸkun'un o yazısındaki bölümler:

KERÄ°MAN'I 132 MÄ°LLETTEN Ä°NSAN ALKIÅžLAMIÅžTI

1932 yılında Kainat Güzeli seçilen Keriman Halis'le, 2015 yılında bakan olan AyÅŸen Gürcan'ı kıyaslayan CoÅŸkun, Keriman Halis'i 27 ülkenin delegeleri ile 132 milletten insanın alkışladığını hatırlattı.
Bekir CoÅŸkun aynı yazıda Bakan Gürcan'ı ve onu bakan yapanları da eleÅŸtirerek "Utanmadan gururla ilk türbanlı bakan diye sunuyorlar" yazdı.

“Ä°lk türbanlı bakanımız”a bakınca, aklıma nedense o geliyor…
lk kadın milletvekilleri (1935)… Ä°lk kadın belediye baÅŸkanı (1930)… Ä°lk kadın arkeolog (1943)… Ä°lk kadın pilotumuz Bedriye Tahir’i izleyen Ä°ngiliz gazeteci, gazetesine “Türkler gökyüzüne herkesten önce kadının gücünü gönderiyor” diye bildiriyordu…

UTANMADAN "GURURLA" DÄ°YORLAR

Geldik 2015… “Türkiye’nin ilk türbanlı bakanı” diye gururla duyurdular utanmadan… Herkesin ilki kendine göre…

LAÄ°KLÄ°ÄžE BÄ°R DARBE DAHA

Maksat; cumhuriyetin kıyafet devrimini çöpe atmak… LaikliÄŸe bir darbe daha… Türkiye’yi Araplara benzetmeye bir adım ilave… DinciliÄŸin simgesini devletin en önemli kuruluna oturtarak, devletin yapısını biraz daha dincileÅŸtirmek… Atatürk’e biraz daha taciz… Cumhuriyete biraz daha suikast… ÇaÄŸdaÅŸ devlete biraz daha inat… Modern aile yapısına bir tekme daha…
O mudur idealimizde olan Türk kadını?…

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.