Sosyal Medya

Güncel

Partilerin 1 Kasım sloganları

1 Kasım seçimleri yaklaşırken siyasi partilerinde seçim sloganları ortaya çıkmaya başladı.



Erken seçime doÄŸru geri sayım baÅŸladı, Türkiye ikinci kez sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Partiler yaklaşık 1 ay sonra gerçekleÅŸecek olan erken seçim öncesinde, seçim stratejilerini, beyannamelerini ve “slogan"ları üzerine son hazırlıklarını yapıyor. Peki partilerin sloganları 7 Haziran'a kıyasla nasıl deÄŸiÅŸecek?

7 HAZÄ°RAN FARKLIYDI

Partiler, 7 Haziran seçimlerinde farklı sloganlar kullanmıştı. AK Parti, “Ä°stikrara oy verin" sloganıyla seçmen karşısına çıkmıştı. CHP “Milletçe alkışlıyoruz" sloganını kullanmıştı.MHP ana sloganını, “Bizimle yürü Türkiye" HDP, “Yeni yaÅŸam" olarak belirlemiÅŸti.

CHP'NÄ°N SLOGANI: ÖNCE TÜRKÄ°YE

CHP'nin 1 Kasım için sloganı "Önce Türkiye".CHP lideri KılıçdaroÄŸlu'nun, ÅŸair Cahit Sıtkı Tarancı'nın “Olursa bir ÅŸikâyet ölümden olsun" dizeleriyle seslendiÄŸi “Memleket isterim" ÅŸiirini okuduÄŸu reklam filmi televizyon kanallarında yayınlanmaya baÅŸlandı. Filmde, KılıçdaroÄŸlu'nun “Önce insan" ve “Önce birlik" mesajının ardından, “Önce Türkiye" sloganı vurgulanıyor.

MHP: ÜLKENÄ°N GELECEĞİNE OY VER

MHP, “Ülkenin GeleceÄŸine Oy Ver" sloganıyla seçmenin karşısına çıkacağını duyurdu.MHP Lideri Devlet Bahçeli , milletvekili adaylarını ve seçim beyannamesini tanıtacağı toplantıyı 3 Ekim'de yapacak. Toplantıda, verilecek diÄŸer mesajlar da açıklanacak.

HDP KULÄ°SLERÄ°NDEN FARKI SLOGANLAR...

HDP'de ise slogan belirleme çalışmaları son aÅŸamaya geldi. 2 Ekim'de seçim beyannamesini açıklayacak olan HDP yöneticileri, reklamcılarla bir araya geldi. HDP'nin beyin takımı, “Büyük insanlık", “Ä°nadına barış" ve “Yönetmeye hazırız" ÅŸeklindeki üç vurgu üzerinde duruyor. HDP kulislerinden yansıyan bilgilere göre, “Bizler yönetmeye", “Bizler hükümete" ve “Barış kazanacak" sloganlarından biri kullanılacak.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.