Sosyal Medya

Güncel

'Fethullah Gülen benim için ölmüştür'

Hüseyin Gülerce, katıldığı canlı yayın programında Fethullah Gülen'i sert sözlerle eleştirdi...



Katıldığı canlı yayın programında Gülen'i sert sözlerle eleÅŸtiren Hüseyin Gülerce, "'Fethullah Gülen insanlığa hitaben gübre diyor insanlar topraÄŸa düÅŸünce cesetleri düÅŸer, insana gübre denmez. Hayvanların pisliÄŸi topraÄŸa gübre gibi düÅŸer." dedi.

Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında gündeme iliÅŸkin açıklamalarda bulunan Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen'i çok sert sözlerle eleÅŸtirdi.

Paralel yapının en büyük hatasının AK Partigibi milletçe sevilen bir hükümete toslamak olduÄŸunu söyleyen Hüseyin Gülerce,'Fethullah Gülen kendi tabanını ErdoÄŸan nefretiyle doldurdu' dedi.

Ä°NSANLARA GÜBRE DÄ°YOR

Fethullah Gülen'in CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a ve hükümete yönelik söylediÄŸi 'topraÄŸa gübre gibi düÅŸeceksiniz' sözünü hatırlatan Gülerce, 'Fethullah Gülen insanlığa hitaben gübre diyor insanlar topraÄŸa düÅŸünce cesetleri düÅŸer, insana gübre denmez. Hayvanların pisliÄŸi topraÄŸa gübre gibi düÅŸer. Yaptığı hakaretin büyüklüÄŸünü görüyor musunuz? Din alimi diye pohpohlanan bir insanın aÄŸzına bu laf yakışıyor mu? Ben onların vicdanına sesleniyorum; aÄŸzından böyle laflar çıkan insanın arkasından nasıl gidiyorsunuz? Türkiye'nin seçilmiÅŸ insanlarına gübre diyor bir din aliminin aÄŸzına yakışıyor mu bu ifadeler?' ÅŸeklinde konuÅŸtu.

KENDÄ°SÄ°NÄ° PEYGAMBER EFENDÄ°MÄ°ZÄ°N YERÄ°NE KOYUYOR

Fethullah Gülen'in kendisini peygamber efendimizin yerine, CumhurbaÅŸkanı'nı da Ebu Cehil'in yerine koyduÄŸunu söyleyen Hüseyin Gülerce 'bu nasıl bir din alimi yahu' diyerek tepkisini dile getirdi.

FETHULLAH GÜLEN BENÄ°M Ä°ÇÄ°N VEFAT ETTÄ°

Kendisi için Fethullah Gülen'in beddua seansından sonra vefat ettiÄŸini söyleyen Hüseyin Gülerce 'Benim nazarımda ve benim gibi Fethullah Gülen'e saygı besleyen insanların gözünde o hoca efendi vefat etti. Artık öyle bir insan yok. Çünkü bizim hoca efendi dediÄŸimiz insanın aÄŸzından Türkiye'nin CumhurbaÅŸkanı'na hükümetine gübre diye hitap edilmiyordu. Onun öyle bir üslubu yoktu. Üslubunu liÄŸme liÄŸme etti doÄŸradı. Üslubuna kan doÄŸradı. Üslubuna pislik bulaÅŸtırdı. Nasıl hoca efendi diyecem ben ÅŸimdi ona? O artık hoca efendi deÄŸil. O artık Fethullah Gülen. Ben artık Fethullah Gülen diyorum. Artık ona sayın da demiyorum' ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.