Sosyal Medya

Güncel

PKK'nın üst düzey yöneticisi öldürüldü

PKK'nın Tunceli'deki Dersim Eyalet Komutanı gerçekleştirilen operasyonda öldürüldü.



Yetkililerden alınan bilgiye göre; Tunceli Ovacık' ta yürütülen operasyonlarda PKK'nın Dersim Eyalet Komutanı ve örgütün silahlı kanadı HPG‘nin Komuta Konsey üyesi "Baran Dersim" Kod adlı Ä°smail Aydemir ile 3 kiÅŸi öldürüldü.

PKK'dan yapılan açıklamaya göre ise Tunceli'de ölen örgüt üyelerinden Baran Dersim kod adlı Ä°smail Aydemir, Erdal ReÅŸo kod adlı Abdurrahman Akçin, Botan Gevda kod adlı Sedat Aslan ve Cilo Kop kod adlı Resul Balıkçı olduÄŸu belirtildi....

OPERASYONLAR

Genelkurmay BaÅŸkanlığı, ''Hakkari DaÄŸlıca'da icra edilen Hava Harekatı sonucunda, 'Bölücü Terör Örgütü'nün mühimmat ve akaryakıt deposu olduÄŸu belirlenen hedefler imha edildiÄŸini, beÅŸ 'terörist'in de etkisiz hale getirildiÄŸini'' açıkladı.

BÄ°TLÄ°S'TE 1 PKK'LI ETKESÄ°Z HALE GETÄ°RÄ°LDÄ°

Bitlis'te bir kamyoneti gasp etmeye çalışan 'Bölücü Terör Örgütü' mensubu bir 'terörist' güvenlik kuvvetlerince yapılan müdahale sonucunda etkisiz hale getirildiÄŸi kaydedildi.

VATANDAÅžLAR Ä°HBAR ETTÄ°

Şırnak'ta vatandaÅŸların ihbarı üzerine 'Bölücü Terör Örgütü' mensubu iki 'terörist'in ele geçirildiÄŸi açıklandı.

2 PKK'LI TESLÄ°M OLDU

Suriye'de faaliyet gösterirken 'Bölücü Terör Örgütü'nden kaçan iki 'terörist' Åžanlıurfa ve Mardin'de güvenlik güçlerine teslim olduÄŸu kaydedildi.

Åžanlıurfa Akçakale'de ise sınırı yasa dışı yollardan geçmeye çalışırken yakalanan motosikletli bir ÅŸahsın, dokuz adet G-1 piyade tüfeÄŸi, 67 adet ÅŸarjör, bir adet av tüfeÄŸi ile birlikte ele geçirildiÄŸi bildirildi.

Tunceli'de icra edilen operasyonda, yaralı olarak kaçan bir teröriste ait bir KaleÅŸnikof piyade tüfeÄŸi ve yaÅŸam malzemesi ele geçirildiÄŸi belirtildi.

Van ve Siirt'te iki baz istasyonu 'Bölücü Terör Örgütü' mensubu 'teröristlerce' el yapımı patlayıcı ile kullanılamaz hale getirildiÄŸi bildirildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.