Sosyal Medya

Güncel

Akşener: Bahçeli'ye 12 dakika dayanabildim

MHP'nin 1 Kasım milletvekili aday listesinde yer almayan MHP Meclis Eski Başkanvekili Meral Akşener, suskunluğunu bozarak Bahçeli'ye sert çıktı.



Sözcü'nün haberine göre, Ä°lk kez konuÅŸan MHP Meclis Eski BaÅŸkanvekili Meral AkÅŸener, listede çizik yemesiyle ilgili suskunluÄŸunu yakın çevresine bozdu ve "Kırgın deÄŸilim, kızgınım" deÄŸerlendirmesi yaptı.

BAHÇELÄ°'YE TEPKÄ° GÖSTERDÄ°

Aday listesine konulmadığını Ä°stanbul'da öÄŸrendikten sonra telefonlarını kapatan AkÅŸener, MHP Genel BaÅŸkanı Bahçeli'ye tepki gösterdi. Meral AkÅŸener, yakın çevresine ÅŸu deÄŸerlendirmeleri yaptı:

"12 DAKÄ°KA YANINDA OTURDUM"

"Hakkımda o kadar konuÅŸtu, konuÅŸtu sonra da yemin töreni sırasında Meclis Genel Kurulu'nda yanına çağırdı. 12 dakika yanında oturdum. O kadar dayanabildim sonra kalktım.

"BENÄ°M ÖN PLANA ÇIKMAMDAN RAHATSIZ OLDU"

Devlet Bey, çok ön plana çıkmamdan rahatsız oldu. 7 Haziran seçimlerinde beni aday göstermeyeceÄŸini düÅŸündüm, ama aday gösterince ÅŸaşırdım. Bu sefer aday yapmaz dedim. O yüzden adaylık baÅŸvurumu kendim yapmadım. Danışmanım aracılığı ile baÅŸvuruda bulundum.

"BENÄ° GENEL MERKEZ'E AYAÄžINA ÇAÄžIRDI"

Meclis'teki yemin töreni sonrası kendisiyle hiç görüÅŸmedim, bir araya gelmedim. Bu süreçte bir aracı vasıtası ile görüÅŸmek için beni Genel Merkez'e ayağına çağırdı gitmedim.

"1 KASIM SONRASI YOL HARÄ°TAMI ÇÄ°ZECEĞİM"

1 Kasım'a kadar evimde geliÅŸmeleri izleyeceÄŸim. 1 Kasım sonrası izleyeceÄŸim yol haritamı çizeceÄŸim."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.