Sosyal Medya

Güncel

Yarınki İstanbul mitingi nedeniyle bu yollar kapalı

Yenikapı'daki "Teröre Karşı Tek Ses" mitingi nedeniyle kapatılacak yollar listesi yayınlandı



Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü, yarın Yenikapı'da CumhurbaÅŸkanı ve BaÅŸbakanın katılımıyla düzenlenecek "Teröre Karşı Tek Ses" mitingi nedeniyle bazı yolların kapatılacağını açıkladı. Ä°DO da miting nedeniyle yaÅŸanacak yoÄŸunluk ve trafiÄŸe kapalı yollar sebebiyle yolcularını uyardı.

Yenikapı'da yarın düzenlenecek “Teröre Karşı Tek Ses Mitingi" sebebiyle trafiÄŸe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlarla ilgili Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü'nden yazılı basın açıklaması yapıldı.

Açıklamalarda, yolların 20 Eylül 2015 Pazar günü saat 08.00'den etkinlik bitimine kadar trafiÄŸe kapatılacağı bildirildi.

 KAPATILACAK YOLLAR

Yapılan açıklamayla trafiÄŸe kapatılacak yollar ÅŸöyle belirtildi:

- Bakırköy TaÅŸhanlar Köprü, Aksu Caddesi çıkışından Sahil Kennedy Caddesi Yenikapı KavÅŸak arası kapatılacak, araçlar Bakırköy istikametine yönlendirilecek.

-Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddesi sahil istikameti kapatılacak.

-Namık Kemal Caddesi Sahil Kennedy Caddesi istikameti kapatılacak.

-Atatürk Bulvarı Pertevniyal Lisesi önünden Gazi Mustafa Kemal PaÅŸa Caddesi istikameti kapatılacak, araçlar Millet Caddesi ve Vatan Caddesine yönlendirilecek.

-Sahil Kennedy Caddesi Balık Halinden itibaren Yedikule'ye kadar kapatılacak.

 ALTERNATÄ°F YOLLAR

Sürücülere alternatif yol olarak ise, "D-100, Hal yolu, Havuzlu KavÅŸak-Atatürk Havalimanı Caddesi-Basın Ekspres Yolu, Ataköy Sahil-Adnan Kahveci Bulvarı, Ataköy Sahil Strazburg Caddesi-Ataköy Bulvarı, Bakırköy TaÅŸhanlar Köprü-Ekrem Kurt Bulvarı, Vatan Caddesi ve Millet Caddesi olarak belirlenmiÅŸtir" denildi.

Ä°DO DA UYARIDA BULUNDU

Ä°stanbul Deniz Otobüsleri'nden (Ä°DO) yapılan yazılı açıklamayla, yapılacak miting nedeniyle yaÅŸanacak yoÄŸunluk ve trafiÄŸe kapalı yollar sebebiyle yolcularını uyardı. Bakırköy-Yenikapı ve Aksaray-Yenikapı güzergâhları trafiÄŸe kapalı olacağı belirtilen açıklamada, Ä°DO Yenikapı terminaline araçla ulaÅŸabilmek için, alternatifsiz olarak tek yönden 'Eminönü-Yenikapı' istikametinin kullanılabileceÄŸi belirtildi. Araçlarıyla yola çıkan Ä°DO yolcularının özellikle miting saatine denk gelen seferlerde seyahatlerinden en az 30 dakika önce terminalde olmaları, planlamalarını buna göre yapmalarını talep edildi.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.