Sosyal Medya

Güncel

Akdoğan'dan liste açıklaması

AK Parti Ankara İl Başkanlığında, 26. Dönem Ankara Milletvekili adaylarıyla 1 Kasım'da yapılacak seçimler için ilk toplantı gerçekleştirildi.



Toplantıya, BaÅŸbakan Yardımcıları AkdoÄŸan ve TuÄŸrul TürkeÅŸ'in yanı sıra eski TBMM BaÅŸkanı Cemil Çiçek, Mücahit Arslan, Tülay SelamoÄŸlu, Ahmet GündoÄŸdu gibi diÄŸer bölge milletvekili adayları da katıldı.

Toplantıdaki konuÅŸmasına milletvekili aday listelerinin dün açıklandığını ve bunun tüm partiler için hayırlı olmasını dileyerek baÅŸlayan AkdoÄŸan, AK Parti olarak gayet güzel bir listeyle seçmenin huzuruna çıktıklarını söyledi.

AkdoÄŸan, "2002 ruhu, denilen yani ilk kurucu ilke ve deÄŸerlerimizi temsil eden birçok aÄŸabeyimizin de bulunduÄŸu tecrübeli arkadaÅŸlarımızın, genç arkadaÅŸlarımızın bulunduÄŸu, toplumun çok farklı kesimlerinden herkesin temsil edildiÄŸi güzel bir AK Parti listesi var" dedi.

Bu listeyle AK Parti'nin tek başına iktidar olabileceÄŸi inancında olduklarına dikkati çeken AkdoÄŸan, ÅŸunları kaydetti:

"Geçen seçimde yani Haziran seçimlerinde, listeler üzerinden birtakım tartışmalar vardı. Bu mesajı da alan genel merkezimiz, çok özenli ve titiz bir çalışma yaptı, liste eleÅŸtirilerini de geride bırakacak ÅŸekilde, ÅŸu anda seçime hazır durumdayız. Listelerde birtakım sıkışıklıklar sebebiyle yer alamayan arkadaÅŸlarımız var. Bunların da yanlış bir algıya kapılmaması lazım. 'Acaba kiÅŸisel bir umutsuzluk sebebiyle mi listeye giremedik?' gibi. Burada bütün bu arkadaÅŸlarımız AK Parti camiasının, ailesinin bir ferdidir. AK Parti'nin farklı kademelerinde bundan sonra da görevler üstleneceklerdir. Burada yanlış bir algılamaya da kesinlikle kapılmamak lazım. Biz, bir bütün olarak bu seçim kampanyasını yürüteceÄŸiz."

TEMÄ°Z SÄ°YASET TEMÄ°Z KAMPANYA

AkdoÄŸan, Ankara'nın ülkenin lokomotif ÅŸehirlerinden birisi olduÄŸunu ifade ederek, Ankara'da alınan sonucun Türkiye'deki sonucu da etkilediÄŸini söyledi.

"Temiz siyaset ve temiz kampanya" ifadesinin başından beri sloganları olduÄŸunu bildiren AkdoÄŸan, "Son dönemde hassas bir süreçten geçiyoruz. Toplumsal hassasiyet en üst noktada. Bu yüzden herhangi bir gerilime, kutuplaÅŸmaya sebep olmadan, herhangi bir kesimi rahatsız etmeden bir kampanya yürüteceÄŸiz. Temiz bir kampanya ile huzur ve barış içerisinde inÅŸallah 1 Kasım'ı kucaklayacağız" diye konuÅŸtu.

AkdoÄŸan, AK Parti'nin birlik siyasetinin Türkiye'nin birlik ve bütünlüÄŸü açısından çok büyük önem taşıdığını ifade etti.

Özellikle BaÅŸbakan Yardımcısı TuÄŸrul TürkeÅŸ'e teÅŸekkür etmek istediÄŸini belirten AkdoÄŸan, "Hem hükümette yer alarak taşın altına elini koyduÄŸu, sorumluluk üstlendiÄŸi için hem de AK Parti saflarında bu büyük millete hizmet yolculuÄŸunda, seferberliÄŸinde taşın altına eline koyduÄŸu için kendisine teÅŸekkür ediyoruz. Kendisini AK Parti ailesi, camiası hiç yadırgamadı, baÄŸrına basıyor" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.