Sosyal Medya

Güncel

Teröre karşı ortak eylem kararı

Aralarında TÜSİAD, MÜSİAD, TOBB'un da bulunduğu 12 sivil toplum kuruluşundan teröre karşı ortak eylem çağrısı.



Aralarında TÜSÄ°AD, MÜSÄ°AD, TOBB'un bulunduÄŸu 12 sivil toplum kuruluÅŸundan teröre karşı eylem çaÄŸrısı.

12 sivil toplum kuruluÅŸu 17 Eylül PerÅŸembe günü Ankara Sıhhiye Meydanı'nda Teröre Hayır KardeÅŸliÄŸe Evet mitingi düzenleme kararı aldı. 


Ä°ÅŸ ve emek dünyasının ortak terör açıklamasını Ankara'da düzenlenen basın toplantısında TOBB BaÅŸkanı Rıfat HisarcıklıoÄŸlu okudu. 

HisarcıklıoÄŸlu, "Bütün Türkiye'yi 17 Eylül'de Sıhhiye Meydanı'na çağırıyoruz" dedi. 


ekran-resmi-2015-09-14-11.24.29.png

HisarcıklıoÄŸlu'nun konuÅŸmasından satır baÅŸları ÅŸöyle:

"Biz beraberiz. Ortak paydamız insan haklarına ve hukuka saygıdır. Bu sorumluluk duygusuyla hareket edilmelidir. 17 Eylül PerÅŸembe günü Türkiye'nin dört bir yanından gelip, Ankara'da toplanma kararı kaldık.

Tüm Türkiye'yi Ankara Sıhhiye meydanında toplanmaya davet ediyorum. Terörü lanetleyen ve kardeÅŸliÄŸimize sahip çıkan tüm halkımızı bu toplanmaya davet ediyoruz. Bizim en büyük gücümüz kardeÅŸliÄŸimizdir, gelin kışkırtıcı söylemleri bırakalım, toplumu germeyi bırakalım. BaÅŸka bir Türkiye yok.

YürüyümüÅŸümüz herhangi bir siyasi parti ve görüÅŸün temsili olmayacak.Terörü lanetleyecek ve vatanımıza sahip çıkacağız. o gün kimseyi ötekileÅŸtirmeden tek bir ÅŸey söyleyeceÄŸiz "Teröre hayır". Bize katılmayan milyonları da o gün vatanın her köÅŸesini al bayrakla donatlamaya davet ediyoruz.

PerÅŸembe bu büyük buluÅŸmada herkesi görmek istiyoruz."

BAYRAK ASMA DAVETÄ°

TOBB BaÅŸkanı, o gün toplanmaya gelemeyen milyonları da Türkiye'nin her köÅŸesinde Türk Bayrağı asmaya davet etti. HisarcıklıoÄŸlu, PerÅŸemve günü herkesin üzerinde Türk Bayrağı amlemi olan ÅŸapkalar takacağını da söyledi.

EYLEM ÇAÄžRISINA KÄ°MLER DESTEK VERDÄ°?

Ankara Sıhhiye Meydanı'nda 17 Eylül'de düzenlenecek olan Teröre Hayır KardeÅŸliÄŸe Evet mitingine destek veren 12 sivil toplum kuruÅŸu ÅŸöyle:

TOBB, TÜSÄ°AD, MÜSÄ°AD, Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen, Türk-Ä°ÅŸ, TÄ°SK, TBB, HAK-Ä°Åž, TESK, TÜRMOB ve TZOB.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.