Sosyal Medya

Güncel

İstanbul Valiliği: 93 gözaltı

İstanbul Valiliği, Salı akşamı yapılan PKK'ya tepki eylemlerinde "mala zarar verme" suçlamasıyla 93 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.



Ä°stanbul ValiliÄŸi'nden yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de son zamanlarda meydana gelen saldırılarla ilgili Ä°stanbul'da Salı günü de yürüyüÅŸ ve protestolar olduÄŸu hatırlatıldı. YürüyüÅŸlerin genellikle "saÄŸduyu içerisinde ve sorunsuz" tamamlandığı belirtilen açıklamada, "Ancak bazı ilçelerimizde parti binaları, basın kuruluÅŸları ile iÅŸyerlerine ızrar meydana gelmiÅŸ, olaylar esnasında herhangi bir can kaybı ve ciddi yaralanma olmamıştır. Mala zarar verme olayları ile ilgili suç iÅŸledikleri tespit edilen 93 ÅŸahıs gerekli adli iÅŸlemlerin yapılması için gözaltına alınmıştır" denildi.

Ä°stanbul genelinde alınan üst düzey güvenlik tedbirlerinin kararlı ve dikkatli bir ÅŸekilde uygulanmaya devam edileceÄŸi söylenen açıklamada, "VatandaÅŸlarımızdan kendilerini sokaÄŸa çekmeye yönelik provokasyonlara itibar etmemelerini saÄŸduyulu davranmalarını ve güvenlik güçlerimize yardımcı olmalarını bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.