Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan düşmanlığına yönlendiriliyorlar

Hüseyin Gülerce, PKK'nın Dağlıca ve Iğdır'daki saldırılarını ele aldı...



Star Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, "Bir savaÅŸ var" baÅŸlıklı yazısında PKK'nın IÄŸdır ve DaÄŸlıca'da düzenlemiÅŸ olduÄŸu saldırıyı deÄŸerlendirirken medyanın CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan üzerinden algı operasyonu düzenlediÄŸini belirtti. Bugün, PKK ile mücadeleden öte, bir savaÅŸ var. Bu savaÅŸta karşımızda sadece PKK yok, ifadesini kullanan Gülerce, "Türkiye'nin üzerinde hesapları olan ülkeler; ABD, Ä°srail, Ä°ngiltere, Almanya, Ä°ran baÅŸta olmak üzere, bizim kendi deÄŸerlerimiz üzerinde ayaÄŸa kalkmamız, bölgemizde güçlü bir devlete sahip olmamız istenmiyor. Milletimizin içteki ve dıştaki bütün hasımları bu savaÅŸta, bir algı operasyonuyla psikolojik harp yürütüyorlar: ErdoÄŸan düÅŸmanlığı... Bu öylesine kuvvetli bir algı operasyonu ki, asıl millet düÅŸmanları perdeleniyor, toplumun yüzde 60'ı ErdoÄŸan düÅŸmanlığına yönlendiriliyor..." dedi.

Ä°ÅŸte Hüseyin Gülerce'nin yazısından bir bölüm:

Åžehit haberlerinin peÅŸ peÅŸe geldiÄŸi günlerde, Star'da yazmaya baÅŸlıyorum. Rabbim hayırlı etsin. Bir savaÅŸ var ve kalemimle cephede olmam gerektiÄŸine inanıyorum.

DaÄŸlıca'da 16 askerimizin ardından dün de IÄŸdır'da 13 polisimiz ÅŸehit oldu. PKK bu defa patlayıcılar, roketatar, füze kullandığı için ÅŸehitlerimizin sayısı artıyor, terör tırmanıyor ve toplumsal infial büyüyor.

Maalesef, çözüm sürecinde terör örgütü PKK, tam bir iç savaÅŸ hazırlığı yapmış. Bunu fark etmeyen, bunda ihmali olan, ya da kastı olan kimlerse, onlar mutlaka araÅŸtırılmalıdır. PKK'nın hazırlığına göz yuman görevliler varsa, büyük bir ihanetin iÅŸbirlikçileridir ve onlar en kısa zamanda cezalandırılmalıdır.

Bugün, PKK ile mücadeleden öte, bir savaÅŸ var. Bu savaÅŸta karşımızda sadece PKK yok. Türkiye'nin üzerinde hesapları olan ülkeler; ABD, Ä°srail, Ä°ngiltere, Almanya, Ä°ran baÅŸta olmak üzere, bizim kendi deÄŸerlerimiz üzerinde ayaÄŸa kalkmamız, bölgemizde güçlü bir devlete sahip olmamız istenmiyor. Milletimizin içteki ve dıştaki bütün hasımları bu savaÅŸta, bir algı operasyonuyla psikolojik harp yürütüyorlar: ErdoÄŸan düÅŸmanlığı... Bu öylesine kuvvetli bir algı operasyonu ki, asıl millet düÅŸmanları perdeleniyor, toplumun yüzde 60'ı ErdoÄŸan düÅŸmanlığına yönlendiriliyor...

Algı operasyonunun en gözü dönmüÅŸ cephesini de; DoÄŸan medyası, Gülen medyası ve Sözcü gazetesi oluÅŸturuyor. Özellikle Gülen medyası, Paralel Yapı'nın CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'a olan nefret ve düÅŸmanlığını, her gün sayfalarına, ekranlarına taşıyor. Vicdanları öyle kararmış, gözleri öyle dönmüÅŸ ki, yeter ki ErdoÄŸan gitsin, isterse Türkiye batsın... ErdoÄŸan düÅŸmanlığı ile Zaman gazetesinin yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı, CumhurbaÅŸkanı'nı, 400 milletvekilliÄŸi için terörden medet ummakla suçluyor. “ErdoÄŸan, HDP'yi, PKK'lılaÅŸtırmaya çalışıyor” diyor. Teröristin tabutuna omuz veren HDP milletvekilini, ErdoÄŸan mı görevlendirdi? HDP, PKK aynıdır. Dumanlı, gerçekten neden rahatsız oluyor?

Bir savaşın içinden geçiyoruz ve karşımızda sadece PKK yok. Türkiye diz çökmeyeceÄŸine, Türkiye teslim olmayacağına göre canımızı neden bu kadar acıtıyorlar?  Mısır'daki gibi bir Sisi bulamazlar. AB üyeliÄŸi yolundaki Türkiye'de bir darbeye yol veremezler.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK Ä°ÇÄ°N TIKLAYINIZ!!!

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.