Sosyal Medya

Dünya

Almanya PKK İçin Silah Üretti, Hollanda Bölgeye Taşıdı

Almanya'nın PKK'ya özel modern silahlar ürettiği ve bunları Hollanda Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne ait kargo uçakları ile bölgeye sevk ettiği ortaya çıktı.



Türkiye'yi kana bulayan PKK'nın arkasındaki batılı güçler arasında sayılan Almanya, son olarak terör örgütü için aralarında 'Bunkerfaust' füzelerinin de bulunduÄŸu son derece modern özel silahlar üreterek bunları Hollanda Kraliyet Hava Kuvvetleri'ne ait kargo uçakları ile bölgeye sevk etti.

ALMANYA'DAN 'PKK' MODEL ROKETATAR!

Sevkiyatın güvenliÄŸi için Hollanda uçaklarını kullanan Almanya, PKK'ya teslim ettiÄŸi silahların kod numaralarını da ordu envanterinin dışında tutmayı tercih etti. Buna raÄŸmen silahların menÅŸeini gizleme gereÄŸi duymayan Almanlar, Bunkerfaust (BKF) füzelerinin PKK'ya teslim edilen modellerinin başına 'DM-32' kod numarasını ekledi. Buradaki 'DM' ibaresi, 'DeutschesMuster' yani 'Alman modeli' anlamına geliyor.

'DYNAMÄ°T NOBEL DEFENCE' ÜRETTÄ°!

Alman Dynamit Nobel Defence (DND) firmasının üretimi Bunkerfaust (BKF) füzeleri, federal hükümetin sıkı ihracat yönetmeliklerine tabi… Yine bu firmaya ürettirilen diÄŸer silahlar ve bu silahların mühimmatlarını dünyada üretebilecek baÅŸka bir fabrika da bulunmuyor.

BUNUN HESABI VERÄ°LMELÄ°!

Almanya'nın, bugün PKK teröristlerinin elinde olduÄŸu teyit edilen silahlarıyla ilgili, geçtiÄŸimiz yılın 15 Ekim'inde IŞİD bahanesiyle PeÅŸmergeye gönderdiÄŸi sevkiyatın arkasına sığınabileceÄŸi sanılıyor. Her halükarda Almanya ve PeÅŸmergenin uluslararası ve ikili anlaÅŸmalar çerçevesinde durumdan birinci derecede sorumlu olacakları belirtiliyor.

Ä°ÅžTE O LÄ°STE!

Almanya'nın bölgeye sevk ettiÄŸi silah ve mühimmatlar arasında son derece geliÅŸmiÅŸ özel üretim, DM32 Bunkerfaust, Panzerfaust 3 (Pzf 3), Pzf 3 EX (DM10), Pzf 3 Alt Kaliber (DM18/ DM18A1), Pzf 3 UB (DM38), Pzf 3 UB-T (DM58), Pzf 3 (DM12/ DM12A1), Pzf 3-T (DM22), Pzf 3-BT, BKF (DM32) modelleri bulunuyor. (Kaynak: Vahdet)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.