Sosyal Medya

Dünya

ABD'de İslamofobi silahlandı

ABD'de "Haçlı" olarak tanımlanan ve "Müslüman Teröristleri öldürmek" için üretildiği iddia edilen tüfek satışa sunuldu



ABD'nin Florida eyaletinde bir silah firması, Müslüman teröristler için kullanılmak üzere tasarlanan "Haçlı" markalı tüfek üretti.

GeçtiÄŸimiz ÇarÅŸamba günü satışa çıkan Spike Tactic firmasının ürettiÄŸi AR-15 cinsi tüfeÄŸin üzerine lazerle incilden Mezmur 144:1 ( Ellerime vuruÅŸmayı, parmaklarıma savaÅŸmayı öÄŸreten rabbe övgüler olsun) yazısı ve yanında Tapınak ÅŸövalyelerinin ve çarmıh iÅŸareti kazınmış durumda.

Orlando Sentinel haberden Henry Pierson'un yaptığı görüÅŸmede, Eski Deniz Kuvvetleri çalışanı ve ÅŸirket sözcüsü Ben Mookie Thomas, dindar müslümanların dokunmak istemeyeceÄŸi bir silah üretmek fikrinin kendisine ait olduÄŸunu söyledi. Thomas, tüfeÄŸi pazarlarken "Müslüman teröristler tarafından asla kullanılmayacaktır" sloganı ile satışa çıkardıklarını da söyledi.

1118 yılında Süleyman tapınağında kurulan Tapınak Åžövalyeleri, Müslüman dünyada ayrılıkçı hareketlere destek vererek kan dökülmesine neden olmuÅŸtu.

Florida'da Amerikan-Ä°slami Ä°liÅŸkiler Konseyi çarÅŸamba günü satışa çıkan silah hakkında hemen bir kınama yayınladı. Konseyin Ä°cra direktörü Hasan Åžibli ABD'de sadece bu yıl içinde 205 Müslümanın öldürüldüÄŸünü belirtirken, "Bu silah Hristiyan teröristler için mi tasarlanmış?" diye sordu. Åžibli, "Silah ticareti hakkında konuÅŸmalıyız. Silah üreticileri sessizlik içinde. Bu yolla para kazanmaya çalışanları durdurmanın zamanı geldi" ifadesini kullandı

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.