Sosyal Medya

Güncel

PKK'lı diye linç edilen kişinin kimliği şok etti

Konya'da PKK'lı yaygarası kopartılarak linç edilmek istenen kişi bir üsteğmen çıktı.



Konya’da tartıştığı ve sarhoÅŸ oldukları öÄŸrenilen 2 kiÅŸi tarafından koparılan ‘PKK’lı’ yaygarası ile bir üsteÄŸmen, kısa sürede toplanan vatandaÅŸlar tarafından linç edilmek istendi.

Yenimeram.com adlı sitede yer alan habere göre, Konya ’nın Meram ilçesi Hoca Fakıh Caddesi’nde bir kiÅŸi linç edilmek istendi. Olay, 20 AÄŸustos gecesi saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Konya 3’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’nda görevli hava pilot üsteÄŸmen, bir yakınını ziyaretten dönerken, adres sorduÄŸu ve sarhoÅŸ oldukları öÄŸrenilen 2 kiÅŸi tarafından önce sözlü saldırıya uÄŸradı. Sonrasında ise, sarhoÅŸların kopardıkları ‘PKK’lı’ yaygarası ile etrafına kısa sürede çok sayıda vatandaÅŸ toplandı.

SÖYLESE DE Ä°NANDIRAMADI

ÜsteÄŸmen olduÄŸunu söylese de kimliÄŸini gösterse de kalabalığı inandıramadı. Kalabalığın içinden bazı kiÅŸiler üsteÄŸmene saldırdı. Karın ve yüz bölgesinden aldığı darbeler sonucu yere hareketsiz uzanan üsteÄŸmen, polis ekiplerinin gelmesi sonucu linçten kurtulabildi. Bilincinin kapalı olduÄŸu ve burnunun kırıldığı öÄŸrenilen üsteÄŸmen, 112 ekiplerinin ilk müdahalesi sonrasında hastaneye kaldırıldı. Polis, olayı çıkaran 2 kiÅŸiyi de gözaltına aldı. Biranda ve kısa sürede büyüdüÄŸü öÄŸrenilen olayda, sormadan, sorgulamadan ve üsteÄŸmene inanmadan, 2 sarhoÅŸun sözü ile hareket eden halkın tepkisi dikkat çekti.

PKK'LI DÄ°YE LÄ°NÇ EDÄ°LDÄ°

Olay, sosyal medyada da hızla yayıldı. KiÅŸinin asker olduÄŸundan habersiz sosyal paylaşım sayfasında olaydan fotoÄŸraflar yayınlanarak, üsteÄŸmen burada da linç edildi. Sayfada fotoÄŸraflar ile birlikte, “Yaka Meram’da PKK’lı olduÄŸu öne sürülen bir kiÅŸi mahalleliler tarafından linç edildi. Konyalı’ya yanlış yapılmaz, yapanda pek yaÅŸamaz!” paylaşımı yapıldı. Linç edilmek istenen kiÅŸinin asker olduÄŸundan habersiz birçok vatandaÅŸ yalan yanlış yorumlarda bulundu. Hassas bir dönemden geçilen ÅŸu günlerde vatandaÅŸ, sosyal medyanın tuzağına düÅŸtü ve askeri burada da linç etti.

SOSYAL MEDYADA DA TUZAÄžA DÜÅžTÜ

Ä°ÅŸte sosyal medyada sormadan, sorgulamadan yapılan yüzlerce yorumdan bazıları;

“ Kimse dini imanı karıştırmasın kim bu vatana ihanet ediyor alçaklık ediyor yaÅŸatmak yok bu kadar taviz bu kadar ÅŸehit yeter ya vatanımızla milletimizle olursunuz ya da ölürsünüz. Konya izin vermeyecek konuÅŸturmayacak vatan hainlerini.”

“Helal olsun devletimizin ambulansı görevlisi hizmet veriyor bunu anlayamadım bir türlü bırakın gebersin vatan haini.”

“Helal olsun size elleriniz dert görmesin.”

“Bizim Konya’nın insanı da boÅŸ durmuyor helal valla.”

“Bırakın gebersin birde ambulans çağırmışlar.”

“Ayıp ya çok gücendim insan haber eder.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.