Sosyal Medya

YaÅŸam

Antalya'da benzin istasyonu patladı

Antalya'da akaryakıt istasyonunda gaz alan otomobildekilerden birinin sigara yakması patlamaya neden oldu.



Burdur'da oturan Mustafa CoÅŸkun, aÄŸabeyi Murat CoÅŸkun ve annesi Arife CoÅŸkun, Antalya Havalimanı'na bir yakınlarını bıraktıktan sonra Konya'ya gitmek için yol çıktı.

ARABANIN Ä°ÇÄ°NDE SÄ°GARA YAKTILAR

Sürücüsü tespit edilemeyen LPG'li 42 PE 147 plakalı otomobil, gaz almak için saat 05.00 sıralarında Aksu Ä°lçesi Serik Caddesi'ndeki akaryakıt istasyonuna girdi.

ARAÇ ALEV ALDI

Gaz doldurulan otomobil, hareket edeceÄŸi sırada araçtakilerden biri sigara yaktı. Gaz kaçağı nedeniyle otomobilde önce ÅŸiddetli bir patlama meydana geldi, ardından araç alev topuna döndü.

Aracın yandığını fark eden istasyon çalışanları, yangın söndürme tüpleriyle müdahale ederken 112 Acil ÇaÄŸrı Merkezi'nden yardım istendi. Bunun üzerine polis, itfaiye ve saÄŸlık görevlileri sevk edildi. Ä°tfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alev topuna dönen otomobil söndürüldü. Yanmaya baÄŸlı ağır yaralanan Murat ve Mustafa CoÅŸkun kardeÅŸler, saÄŸlık ekipleri tarafından otomobilden çıkarıldı.

1 KİŞİ YANARAK ÖLDÜ

Ä°lk müdahaleden sonra Murat CoÅŸkun Antalya EÄŸitim ve AraÅŸtırma, Mustafa CoÅŸkun ise, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ekipler, otomobilin arka koltuÄŸunda oturan Arife CoÅŸkun'un ise yanarak öldüÄŸünü tespit etti.

Anne CoÅŸkun'un Antalya Adli Tıp Morgu'na götürülen cenazesi, buraya gelen yakınları tarafından parmağındaki gümüÅŸ yüzükten teÅŸhis edildi. Hastanede tedavileri devam eden CoÅŸkun kardeÅŸlerin, yanıkların ileri seviyede olması nedeniyle Ä°stanbul'a sevk edileceÄŸi kaydedildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.