Sosyal Medya

Güncel

Çatışmada 10 dakika arayla iki fotoğraf

Şemdinli’de PKK saldırısında bebeklerini banyoya saklayan memur çift, daha sonra bebekle birlikte başka bir daireye kaçtı. Aradan geçen on dakikada kaçtıkları banyo da mermilerin hedefi olmuştu.



Hakkâri'nin Åžemdinli ilçesinde 14 AÄŸustos’ta PKK'lıların güvenlik güçlerine düzenlediÄŸi saldırıda, evlerine isabet eden mermilerle büyük panik yaÅŸayan memur çift, bebeklerini puset içinde banyoya sakladı. Çift, ateÅŸin kesilmesiyle bebeklerini alıp, baÅŸka bir daireye sığındı. BebeÄŸin alınmasından 10 dakika kadar sonra saldırılar yeniden baÅŸladı ve banyoya da mermiler isabet etti. Çift, olaydan sonra bebeklerini banyoda saklarken çektikleri ve evin harap haldeki fotoÄŸraflar, sosyal medyadan paylaÅŸtı.

Öncesi ve sonrası

 

[FotoÄŸraf: DHA]
 

 

Çatışma ÅŸiddetlenince panik yaÅŸayan çift, bebeklerini puset içinde, güvende olması için arka tarafta bulunan banyoya koydu. Kendileri de bir odada yere yatan çift, evin içine isabet eden mermilerle büyük korku yaÅŸadı. Çift, bu ÅŸekilde çatışmanın ara vermesinden faydalanarak, bebekleriyle birlikte bir baÅŸka eve kaçtı.

Memur çiftin evlerinden ayrılmasından 10 dakika sonra ise çatışma sesleri yeniden duyulmaya baÅŸladı. Bu kez çiftin az önce bebeklerini koydukları banyoya da mermiler isabet etti.

Çift, banyonun bebeklerini sakladıkları halini ve sonrasında mermilerin isabet etmiÅŸ olduÄŸu halini çektikleri fotoÄŸrafları sosyal medyadan paylaÅŸtı. Evin diÄŸer odalarındaki hasar da fotoÄŸraflarda yer aldı.

Sonrasında özel harekât komiseri ÅŸehit olmuÅŸtu

15 AÄŸustos tarihinde Hakkâri'nin Åžemdinli ilçesinde yol kapatıp kimlik kontrolü yapan PKK'lı teröristlere yönelik güvenlik güçlerinin müdahalesinin ardından, kentin çeÅŸitli noktalarından asker ve polis noktalarına saldırı düzenlenmiÅŸti. Saldırıda Özel Harekât Komiseri Ahmet Çamur ÅŸehit olmuÅŸtu.

Uzunsırt mevkinde beÅŸ PKK’lı öldürülmüÅŸtü

Hakkari ValiliÄŸi, 20 AÄŸustos 2015 günü Yüksekova-Åžemdinli karayolu üzerinde bulunan Uzunsırt mevkiinde gerçekleÅŸtirilen operasyonda beÅŸ PKK'lının etkisiz hale getirildiÄŸini açıklamıştı.

 

[FotoÄŸraf: DHA]
 

 

 

[FotoÄŸraf: DHA]
 

 

 

[FotoÄŸraf: DHA]
 

 

 

[FotoÄŸraf: DHA]
 

 

Kaynak: DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.